Stratvise - Stratvise och Shifo ? tillsammans för den dag då inget barn dör eller lider av sjukdomar som kan förhindras

Stratvise och Shifo ? tillsammans för den dag då inget barn dör eller lider av sjukdomar som kan förhindras

Newsdesk 16/12 08:26

Managementkonsultföretaget Stratvise har tillkännagivit ett pro bono-samarbete med Shifo, en ledande välgörenhetsorganisation i deras arbete med att identifiera och överbygga brister inom den preventiva barnhälsovården.

?Vi är djupt imponerade av Shifos engagemang för barns hälsa och deras strukturerade och transparenta arbetssätt. Som ett första steg kommer vi att stödja Shifo genom konsulttjänster inom strategisk kommunikation och kvalitetssäkring. Vi är glada att kunna dela med oss av vår expertkompetens inom dessa områden. Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att bidra med ny energi till oss och våra partners?, säger Lilian Klasson, VD på Stratvise.

?Vårt mål är den dag då inget barn dör eller lider av sjukdomar som kan förhindras ? en vision vi bara kan nå om vi arbetar tillsammans med våra partners för att identifiera och överbygga brister inom hälsovården, och utgår från pålitlig, relevant och transparent data. Strategisk kommunikation och starka partnerskap är därför viktiga aspekter i Shifo?s arbete mot att nå sin vision. Genom vårt samarbete med Stratvise kommer vi att kunna arbeta med ett engagerat och professionellt team med stor erfarenhet inom strategisk kommunikation och ledarskap. Vi är därför otroligt glada över att Stratvise kommer att vara med på vår resa?, säger Shifos VD, Rustam Nabiev.

Om Shifo

Stiftelsen Shifo är en Sverige-baserad social entreprenör. Vår vision är Every child counts - ?en dag då inget barn dör eller lider av sjukomar som kan förebyggas?. Genom att arbeta tillsammans med våra partners kan vi identifiera och överbygga brister inom hälsovården, genom att utgå från pålitlig, relevant och transparent data.

Vi vill säkerställa att varje barn är registrerat för hälsokontroll och uppföjning, att de ska kunna få tillgång till livsviktig hälsovård, då de är som mest sårbara, och se till att varje barn får växa upp starka och hälsosamma.

För mer information kontakta Rustam Nabiev på

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status