Videum AB - ?Studenter vid Linnéuniversitetet inreder nytänkande aktivitetsbaserad kontorsmiljö i Företagsfabriken

?Studenter vid Linnéuniversitetet inreder nytänkande aktivitetsbaserad kontorsmiljö i Företagsfabriken

Newsdesk 16/6 02:00

Företagsfabriken i Kronoberg inleder nu arbetet med Bravo entrepreneurial Hub. Det är en satsning på tidiga företagare som behöver en dynamisk och kreativ arbetsplats i startskedet. En arbetsplats som öppnar dörren till nätverk av erfarenhetsutbyte samtidigt som det är en innovativ ombytlig mötesplats.

?Vi vill skapa en kreativ arbetsplats, där du som driver eget ska ha andra entreprenörer runt omkring dig som du kan bolla tankar och idéer med. Det egna företagande blir därmed inte så ensamt, som det blir när du sitter hemma.? säger Helena Collin, vd på Företagsfabriken och initiativtagare till Bravo Entrepreneurial Hub.

?Att inreda Bravo Entrepreneurial Hub åt Företagsfabriken har varit ett fantastiskt lärorikt, roligt och spännande projekt att få delta i under sista terminen av vår utbildning?, säger Anna Wihlborg och Sandra Aldén, båda studenter vid Inredning och Butikskommunikation vid Linnéuniversitetet. Anna och Sandra har under handledning av Louise Plym, en av sina lärare vid Linnéuniversitetet, arbetat med att ta fram inredning för en kontorsmiljö som ska spegla den kreativa, dynamiska drivande kraft som kännetecknar entreprenörskap. Louise Plym driver även företaget Plym Projekt, som är ett tillväxtbolag med plats i Företagsfabrikens inkubationsprocess.

Helena Collin, vd
Företagsfabriken i Kronoberg AB
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status