Centrumledningsbolaget i Örebro AB - Succén Bilar på stan återvänder för en fjärde gång

Succén Bilar på stan återvänder för en fjärde gång

Newsdesk 26/9 07:01

Den 30:e september anordnas för fjärde året i rad det vinnande konceptet Bilar på Stan ? ett samarbete mellan City Örebro och MRF-anslutna nybilshandlare. På Drottninggatan visas 55 av de senaste bilmodellerna på marknaden upp, och besökarna får en unik möjlighet att träffa bilhandlarna. I år finns även experter inom bilfinansiering på plats för att kunna besvara frågor kring privatleasing eller andra finansieringsmöjligheter.

- På Stortorget kommer det att finnas ansiktsmålning och traditionsenligt kommer du även att hitta en fiskdamm på plats där alla intäkter går till Örebro Stadsmission, berättar projektledare Malin Carlsson, City Örebro. 

Även Nerikes brandkår, ambulansen och citypolisen visar upp sina fordon på Stortorget där barnen får träffa personerna på fältet och se hur personalen arbetar vid en trafikolycka.

Dessutom finns spelare och personal från ÖHK, ÖSK, KIF och Örebro Innebandy på plats för intervjuer under dagen.

- Vi jobbar stenhårt med att alla våra event upplevs trygga, trevliga och tillgängliga, förklarar Stina Storm, VD på City Örebro. Bilar på Stan är ett gott exempel på detta där vi rullar ut röda mattan för att alla örebroare och besökare ska känna sig extra välkomna, samtidigt som det ska ge mer ?klirr i kassan? hos våra medlemmar och samarbetspartners.

Eventet pågår lördag 30:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

Mer info om Bilar på stan samt hållpunkter för dagen finns på: www.cityorebro.com.

För intervjuer eller vidare frågor:

Malin Carlsson, Projektledare City Örebro
076-856 71 03
malin@cityorebro.com

Stina Storm, VD City Örebro
076-836 24 90
stina@cityorebro.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status