JLL AB - Suitsupply gör entré på den svenska marknaden

Suitsupply gör entré på den svenska marknaden

Newsdesk 2/10 04:00

Suitsupply grundades i Amsterdam år 2000 av Fokke de Jong och har sedan dess öppnat butiker världen över. Herrmodevarumärket gör nu sitt inträde på den svenska marknaden med en nästan 900 kvm stor butik på Norrlandsgatan i Stockholm. JLL Retail Tenant Representation har agerat rådgivare till Suitsupply under etableringen och har nu fått fortsatt förtroende att företräda varumärket i sin vidareexpansion till Göteborg.

Butiken på Norrlandsgatan i Stockholm beräknas öppna vid årsskiftet och kommer att bli den största i Europa för Suitsupply. Genom denna flaggskeppsetablering kommer Suitsupply att erbjuda sitt fulla utbud med skräddare på plats för sin ?made to measure?-service men också sälja den kompletta kollektionen av kostymer, smokingar, vardagskläder, skor och accessoarer.

- Vi är stolta att få introducera Suitsupply till Sverige, det är ett varumärke som precis likt den svenska mannen är både klassisk och trendig i sin stil. Etableringen kommer bidra till en markant ökning av herrmodegraden i Stockholm och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Suitsupply genom expansionen till Göteborg. Det är dags att ?Suit up? Sverige, säger Louise Wintzell, kundansvarig på JLL Retail Tenant Representation

JLL Retail Tenant Representation söker nu på uppdrag av Suitsupply efter ytterligare en butik i Göteborg om cirka 300-500 kvm. Sedan ryktet om Suitsupplys Stockholmsbutik började cirkulera har även webbutiken fått en ökad försäljning i Göteborgsområdet vilket gör det till en prioriterad marknad i den globala expansionen.

Idag är grundaren Fokke de Jong CEO och ensam ägare i bolaget med över 900 anställda, en global näthandel och nästan 80 butiker runt om hela världen.

För ytterligare information, kontakta:

Louise Wintzell
Retail Tenant Representation
Telefon +46 (0) 70 920 77 20
E-post louise.wintzell@eu.jll.com

Martin Lindgren
Head of Corporate Solutions
Telefon +46 (0) 72 239 23 94
E-mail martin.lindgren@eu.jll.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status