SunGard - ?Sungard Availability Services expanderar sitt program för kanalpartners

?Sungard Availability Services expanderar sitt program för kanalpartners

Newsdesk 12/5 09:21

Sungard Availability Services® (Sungard AS), en ledande leverantör av informationstillgänglighet genom drift-, moln- och återställningstjänster, utför nu en europeisk expansion av sitt kanalpartnerprogram i Storbritannien, Irland, Frankrike, Belgien, Luxemburg och Sverige.

Sungard AS införde partnerprogrammet i USA och Kanada under 2009. Den europeiska expansionen sker utifrån framgången med det existerande programmet, som konsekvent har haft tvåsiffriga tillväxtsiffror och som upprepade gånger har uppmärksammats med partner- och branschpriser. Det flexibla programmet erbjuder en fältorganisation med fokus på gemensamma försäljningsmöjligheter, go-to-market support, exklusiv leadregistrering och konkurrenskraftig ersättning till partners som utgör allt från nischade konsultorganisationer till multinationella molnföretag. Som en del av den gemensamma säljmodellen arbetar Sungard AS tillsammans med partners för att erbjuda fullständiga lösningar till gemensamma kunder, och möta deras växande behov av tjänstebaserade leveransmodeller och OPEX-lösningar.

? Vår ledande position i branschen, som uppmärksammas år efter år av branchanalytiker som Gartner, attraherar kanalpartners som vill differentiera sig från sina konkurrenter genom att kombinera värdeökande och fullt återställningsbara tjänster i sitt nuvarande tjänsteutbud, säger Jean-Philippe Sohier, senior vice president, European sales, Sungard AS.

Sungard AS kommer att fortsätta att investera i sitt partnerprogram i Europa och utöka sitt team med både pan-europeiska och landspecifika Channel Sales Managers, vilket kommer att bidra till tillväxten i de europeiska kanalbaserade intäkterna.

Partners i programmet drar fördelar av en fullständig portfölj av återställnings- och kontinuitetstjänster, managed IT och molntjänster som uppfyller kundernas IT-krav på alla nivåer. Andra fördelar inkluderar tillgång till Sungard AS etablerade ekosystem av strategiska teknologipartners ? till exempel Cisco, EMC, NetApp ? och andra applikationspartners som SAP och Oracle. Till exempel kan Ciscopartners möta nya Cisco Hybrid IT-behov genom att sälja en eller fler Ciscostödda molntjänster från Sungard AS. SAP- och Oracle-integratörer kan skapa merförsäljning genom Sungard AS stödplan och hjälpa kunderna att driva och hantera affärssystem i molnet.

? Det utökade programmet kommer att kopiera det som vi framgångsrikt har byggt i Nordamerika, fortsätter Sohier. Kanalpartners i Europa kan registrera sig i vårt partnerprogram och använda beprövade och kostnadseffektiva resurser för säljstöd och go-to-market. Framgångsrika partners, som investerar i att representera Sungard AS och som är aktiva på marknaden, kan utnyttja verktygen som vi har byggt upp och dra fördelar av vår tekniska support och vårt engagemang på ledningsnivå.

För ytterligare information, kontakta:

Joe McDermott / Victoria Beech

Brands2Life

Email: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status