Svea Ekonomi AB - Svea Ekonomi Företagskredit - nu höjer vi beloppsgränsen för lån till 1 000 000 kronor och inkluderar nystartade företag

Svea Ekonomi Företagskredit - nu höjer vi beloppsgränsen för lån till 1 000 000 kronor och inkluderar nystartade företag

Newsdesk 15/1 07:30

I somras lanserade Svea Ekonomi sin nya tjänst Företagskredit, den första i en rad av nya digitala produkter med utgångspunkt i att förenkla för företag i behov av finansiering. Nu höjer vi beloppsgränsen från 400 000 kronor till 1 000 000 kronor samtidigt som vi även erbjuder nystartade företag att ansöka.

- Tjänsten har blivit en succé och att nu ta steget vidare genom att både höja beloppsgränsen för en kredit och samtidigt inkludera nystartade företag känns självklar, säger Ulrika Fornander, ansvarig för Finansieringslösningar på Svea Ekonomi.

Vad innebär tjänsten?
Svea Ekonomi Företagskredit är en kontokredit för små och medelstora företag som vill vara startklara inför en affärsmöjlighet eller ha en buffert för det oförutsedda. De största skillnaderna mot existerande produkter är dels att kunden själv sköter processen online via mobilt BankID, dels att den erbjuds utan krav på säkerhet, vilket vi vet av erfarenhet att många företagare föredrar. Fördelarna är att kunden får besked i realtid efter en ansökan som tar 1 minut att genomföra och att man inte behöver inkomma med handlingar som budgetar, affärsplaner, kassaflödesanalyser eller liknande.

- Det var här vi identifierade behovet, fortsätter Ulrika Fornander. Vi har pratat med många företagare som känner att de ibland missar affärsmöjligheter på grund av att bankerna stramat åt sin utlåning och att det många gånger tar för lång tid innan man får tillgång till sin kredit. Vi är själva ett entreprenörsdrivet företag och har kanske större förståelse för företagarnas utmaningar än många andra aktörer. Det känns väldigt bra att kunna erbjuda en tjänst som kan vara med och bidra till småföretagares utveckling, avslutar Ulrika.

Vid frågor kontakta:
Ulrika Fornander, ansvarig Finansieringslösningar Svea Ekonomi, 08-735 90 69, eller
Lennart Ågren, VD Svea Ekonomi, 08-735 90 00.

Välkommen att läsa mer på www.sveaekonomi.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status