Screen Interaction - Svensk Form prisar Screen Interaction

Svensk Form prisar Screen Interaction

Newsdesk 24/11 06:47

Design- och innovationsbyrån Screen Interaction blev en av de stora vinnarna när Svensk Form för tionde året i rad anordnade Design S-galan under onsdagskvällen. Man vann i kategorierna ?Tjänstedesign? samt ?Folkets val? för sitt samarbete med Länsförsäkringar AB och deras bankapp.

?? Det känns verkligen roligt att vår mobila satsning uppmärksammas på det här sättet. Vi lägger stor vikt vid design och kundupplevelse och det här är ett bevis på att vi har lyckats säger Matilda Ringström, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar.

De två utmärkelserna innebär att Länsförsäkringars bankapp kammat hem hela fem priser bara under 2016, bland annat utsågs den till Årets mobilbank på Mobilgalan i januari. Förutom vinsten hade Screen Interaction ytterligare en nominering för sitt arbete med TV4 Fotbollskanalen och den uppmärksammade nylanseringen av deras populära tjänst för fotbollsnyheter.

?? Vi är fantastiskt glada och stolta över att vinna ännu ett pris tillsammans med Länsförsäkringar. Bakom priserna ligger hårt och strukturerat arbete med att förstå användarnas behov och ett nära samarbete mellan oss och Länsförsäkringar, säger Lotta Sjöqvist, Marketing Director på Screen Interaction.

Om Design S:

Design S är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse. Utmärkelsen delas ut av Svensk Form och riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse. Design S är en jurybedömd utmärkelse med en jury under ledning av Lisa Lindström, VD på Doberman.

För mer information, kontakta:

Pernilla Dahlman, vd,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status