Storegate AB - Svensk molntjänst integrerar med Microsoft Office Online

Svensk molntjänst integrerar med Microsoft Office Online

Newsdesk 19/5 12:30

Nu har svenska Storegate AB lanserat Microsoft Office Online i sin molntjänst för att lagra, dela och samarbeta med filer. En funktion som supporterar det växande behovet av dokumentdelning i realtid samt möjlighet att redigera dokument direkt på webben. Med några enkla knapptryck i Storegates webbgränssnitt kan Storegates kunder förhandsgranska, skapa, redigera och samarbeta i dokument och få dessa automatiskt sparade till sitt konto på Storegate.

Storegate AB har sedan 2003 levererat säker lagring, automtisk backup och tjänster för att samarbeta med digital information till fler än 200 000 kunder i Norden. Med lokal lagring under svensk lagstiftning och lokal support kan Storegates kunder känna sig trygga med att lagra data i molnet.

? Vi har lagrat över 200 000 kunders information i en av Sveriges säkraste datahallar sedan 2003. Att nu kunna erbjuda redigering av Office-dokument direkt i webbläsaren känns som ett fantastiskt komplement, säger Matz Karlsson, VD på Storegate AB. Detta har sedan en tid tillbaka varit ett av de absolut högsta önskemålen bland våra företagskunder och med hjälp av integrationen har nu alla möjlighet att arbeta säkert i molnet och få alla filer automatiskt lagrade hos Storegate i Sverige, avslutar Matz Karlsson

För mer information, vänligen kontakta:

Matz Karlsson, VD, Storegate AB, +46 (0) 703 201401, matz.karlsson[at]storegate.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status