Portfoliobox - Svensk startup Portfoliobox blir en verklig utmanare till Adobe och LinkedIn

Svensk startup Portfoliobox blir en verklig utmanare till Adobe och LinkedIn

Newsdesk 13/6 13:13

Har du hört talas om Portfoliobox, det svenska startupbolaget med över 400 000 användare och betalande kunder i 130 länder? Antagligen inte. Portfoliobox är okänt på den svenska startupscenen och få journalister och investerare känner till bolaget.

Trots att Portfoliobox har hållit en låg profil har man i skymundan byggt upp ett av världens mest populära hemsideverktyg för kreatörer, och man konkurrerar redan med jättar som Wix och Squarespace. Sedan lanseringen år 2012 har tjänsten spridit sig över världen och har idag 400 000 användare och betalande kunder i 130 länder.

Find Creatives - Nästa steg för Portfoliobox

Idag meddelar Portfoliobox att de lanserar sin nya tjänst findcreatives.com - En marknadsplats som gör det enkelt för beställare att hitta lokala kreatörer. Genom lanseringen hoppas Portfoliobox på att inte bara marknadsföra sina kreatörer, utan att även fylla ett tomrum på marknaden. ?Problemet som Find Creatives ska lösa är att det idag inte finns något praktiskt sätt för beställare att söka efter kreatörer på orten där de bor?, säger Gustav Degerman, VD på Portfoliobox. ?Find Creatives ska fylla luckan mellan LinkedIn och Adobes Behance. LinkedIn är inte alls anpassat för kreatörer, och det är svårt för privatpersoner att exempelvis hitta en bröllopsfotograf via Behance?.

På frågan om hur Find Creatives ska slå igenom svarar Gustav att tjänsten inte kommer att börja från noll. ?Vi bygger vidare på Portfoliobox och utgår ifrån vår stora kundbas, som består av hundratusentals kreatörer. Det här är något som verkligen har efterfrågats?.

Find Creatives kommer att vara ihopkopplat med Portfoliobox och nya användare som ansluter till Find Creatives kommer kunna exportera sin profil till Portfoliobox.net och på så sätt få en helt komplett, professionell webbsida på några sekunder. Det är också detta som är själva affärsidéen med Find Creatives. Tjänsten är nämligen helt gratis och fri från både avgifter och reklam.

Find Creatives lanseras denna vecka och hittas på www.findcreatives.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status