Ames Studio - Svenska designstudion - Ames Studio, designar The Philips Light Show på Möbelmässan.

Svenska designstudion - Ames Studio, designar The Philips Light Show på Möbelmässan.

Newsdesk 31/1 07:30

Svenska designstudion Ames Studio har återigen fått uppdraget att designa Philips monter på möbelmässan.

I år har studion utökat ytan som är helt i gran-plywood, med en riktig ljus show.

Konceptet, The Philips Light Show, är en skala 1:1 lägenhet som är uppdelad i bra och dålig belysning. Varje rum i lägenheten kommer att gå igenom typiska missar som görs när man inreder med ljus, eller snarare - när man inte inreder med ljus.

Med en grafisk display så kommer besökaren få en tydlig bild med vad den stora skillnaden kommer vara när man placererar armaturer i sitt hem. Hela utställningen kommer även utageras av skådespelare för att tydliggöra skillnaden.

Ljus beter sig på olika sätt beroende på material och yta. Hälften av lägenheten kommer ha specialdesignade ljussättningar som togs fram av Svante Pettersson, kreativ chef på Philips Lighting Nordic med hjälp utav Philips HUE-teknologi. LED lampor som individuellt kan anpassas via en app och skapa oändliga ljus-scenografier. Alla rum har intressanta och funktionella ljussättningar som kan skapa jobbeffektivitet, avslappning, motivation eller bara ro. Andra hälften av lägenheten kommer ha en blandning av armaturer som påvisar problem med ljussättningen.

Amanda Ames, Creative Director, Ames Studio

"Vi har alla bra exempel på dålig belysning i våra hem, och oftast kan de ha med att fel ljuskälla är inlagd i fel armatur. Med denna utställning så vill vi inspirera besökaren att se skillnaden och få kreativa idéer på hur deras ljussättning kan bli bättre."

Philips ställer ut på möbelmässan mellan 7-11 Februari 2017 i monter C06:41. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status