Svenska Mäklarhuset - Svenska Mäklarhuset förstärker med två branschprofiler

Svenska Mäklarhuset förstärker med två branschprofiler

Newsdesk 18/2 09:47

Svenska Mäklarhuset presenterar stolt två branschprofiler som under våren kommer att förstärka företaget och bidra till fortsatt tillväxt.

Elisabeth Fogelström kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling, där hon arbetat som HR-chef och efter elva år i företaget valt att gå vidare till Svenska Mäklarhuset som HR- och rekryteringschef. Elisabeth Fogelström tillträder tjänsten den 26 april. Per-Anders Henrell lämnar i mitten av februari sin nuvarande tjänst som marknadsansvarig på Mäklarsamfundet och tillträder sin nya tjänst som försäljningschef i Svenska Mäklarhuset den 1 mars.

? Efter drygt elva spännande och utvecklande år inom Svensk Fastighetsförmedling var det dags för ny utmaning och valet föll på Svenska Mäklarhuset. Attraktionskraften finns i att få vara med och skapa och utveckla. Precis som jag själv brukar förespråka valde jag också chef med omsorg. Svenska Mäklarhuset är den organisation där jag vill fortsätta min karriär. Hos Svenska Mäklarhuset har jag hittat vilja, förnuft, ambition, respekt, familjär stämning, fokus på tillväxt samt massor med omtanke och det är viktiga parametrar för mig för att trivas och för att kunna göra skillnad. Jag kommer sakna mina underbara kollegor på Svensk Fastighetsförmedling men det var dags för ny luft under vingarna, säger Elisabeth Fogelström.

Per-Anders Henrell är uppväxt i en mäklarfamilj och har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2002. Per-Anders Henrell har jobbat som fastighetsmäklare både i Östersund och i Stockholm.

? Jag har följt Svenska Mäklarhuset under flera år och gillar verkligen arbetssättet och synen på fastighetsmäklartjänsten. Det känns otroligt inspirerande och spännande att komma in i en välbyggd organisation med ambitiösa och hungriga ägare samt franchisetagare. Min stora passion i livet är sälj och speciellt konstformen fastighetsmäkleri. Jag kände direkt att det var en passion som jag delade både med ägare och franchisetagare i Svenska Mäklarhuset-familjen, så när frågan kom var det aldrig någon tvekan att tacka ja, säger Per-Anders Henrell. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status