Svenska Mäklarhuset - Svenska Mäklarhuset Vällingby stärker upp med hemvändare

Svenska Mäklarhuset Vällingby stärker upp med hemvändare

Newsdesk 8/6 07:57

Niclas Holmberg, uppvuxen i Nälsta i Vällingby är tillbaka där karriären som mäklare en gång startade, nu som franchisetagare på Svenska Mäklarhuset i Vällingby.

- Eftersom jag är uppvuxen här, kan jag varenda gata, hus, skola, och busshållplats. Därför känns det särskilt kul att vara tillbaka i området där allt en gång började. Många av mina kunder uppskattar att jag är så insatt i deras område och kan bostadsrättsföreningarna.

Svenska Mäklarhuset var den första mäklarkedjan som startade upp i Vällingby, 1991. Erfarenheten i området är stor och nu satsar Svenska Mäklarhuset på att stärka sina positioner i flera områden, bland annat i Kälvesta och i Hässelby Strand.

- Vi kommer att behöva rekrytera fler mäklare som kan vara med på vår expansion. Vi har redan rekryterat en ny mäklare som börjar i slutet av juni, och vi har behov av ett par till, säger Niclas Holmberg.

Visningen är väldigt viktig och något som Svenska Mäklarhuset har arbetat mycket med genom åren. På visningen märks oftast mäklarens engagemang och kunskap vilket är nyckelfaktorer för att lyckas.

- Ett av våra kundvärden här på Svenska Mäklarhuset i Vällingby är att vi alltid ställer upp som rådgivare även till köparna, vilket är mycket uppskattat. För att vi ska kunna tillgodose våra kunder på bästa sätt så utbildar vi oss kontinuerligt.

Förutom att vara kundnära och tillgodose kundernas intressen är vikten av att få ett högt slutpris väsentligt för bostadssäljare.

- Vi satsar på rejäla visningar och låter varje kunduppdrag får ta lite längre tid, vi har idag cirka 4% högre slutpriser än andra mäklarfirmor i Vällingby.

Niclas är en av de yngsta franchisetagarna inom Svenska Mäklarhuset, men har varit aktiv mäklare sedan 2007.

- En av anledningarna till att jag ville komma tillbaka till Svenska Mäklarhuset, efter 2 år hos en konkurrerande firma, är att det är ett bra företag med ett starkt koncept och varumärke. Jag som franchisetagare känner att jag får den hjälp och stöttning som jag behöver för att kunna vara framgångsrik på min lokala marknad. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status