Gothia Innovation - Svenskutvecklade Passpartout släpps på Steam och Gamejolt

Svenskutvecklade Passpartout släpps på Steam och Gamejolt

Newsdesk 6/6 05:00

Svenska indiespelstudion Flamebait Games släpper Passpartout: The Starving Artist på Steam och Gamejolt.

?Att komma direkt från plugget i Skövde till att släppa sitt första spel har varit en fantastisk resa som vore näst intill omöjlig utan Skövdes innovationsmiljö för dataspel. Vi är extra stolta över att bidra med ett så pass originellt koncept till spelmarknaden.? ? Mattias Lindblad, VD för Flamebait Games.

Äntligen kan du leva ut din konstnärsdröm i en virtuell interaktiv teater (också känt som ett dataspel). Istället för att skapa ett konstspel utvecklade Skövdestudenterna ett spel där spelaren får skapa sin egen konst. Upptäck din inre konstnär genom att måla och sälja din konst till åsiktsstarka konstkritiker. Bli konstvärldens nästa storbegåvning eller dela samma öde som så många andra naiva konstnärer innan dig. Kommer dina verk att hyllas i ett konstmuseum eller hängas på kylskåpet?

Du börjar din resa i ett sunkigt förråd vid utkanten av Paris där du måste måla för att överleva dina vin- och baguetteräkningar. I takt med att du blir mer känd låser du upp nya, mindre sunkiga miljöer. Konst är dock subjektivt, kommer du att kunna tillfredsställa dina kunder och ändå behålla din ?konstnärliga integritet?? Kommer du bli en mytomspunnen legend eller bortglömd och vilsen?

Passpartout kommer att finnas tillgängligt från den 6:e juni på Steam och Gamejolt. Du hittar spelet här: http://store.steampowered.com/app/582550/ och http://gamejolt.com/games/passpartout/111247.

Mer information

Flamebait Games är en indieutvecklare av små experimentella dataspel och spelstudion är en del av The Game Incubator i Gothia Science Park. Studion grundades i november 2016 och Passpartout är deras första kommersiella titel, en spelidé som uppstod under vintern 2015. För mer information om Flamebait Games.

Kontakt

Mattias Lindblad, VD för Flamebait Games

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status