Swace Digital AB - Swace Digital AB stärker sin position som teknisk partner i Uppsala genom förvärv

Swace Digital AB stärker sin position som teknisk partner i Uppsala genom förvärv

Newsdesk 17/11 09:23

Swace Digital AB meddelar att de idag köpt upp Webbgaragets byråverksamhet. Genom affären stärker Swace sin position som teknisk partner i Uppsala. Swace kärnverksamhet innefattar digital produktutveckling, native apputveckling & webbutveckling. Swace är även huvudägare i Plick AB och aktiva delägare i Virtual eTraining AB.

?Vårt mål är att ytterligare stärka vår position i Uppsala. Genom förvärvet av Webbgaragets byråverksamhet breddar vi vår kundportfölj och adderar ett flertal strategiska kunder som vi ser stor potential att växa tillsammans med. Förvärvet öppnar även upp för nya samarbeten i regionen. Vi har jobbat tätt ihop med Webbgaraget under flera år och är övertygade om att det kommer bli en smidig omställning för kunderna som väljer att jobba vidare med Swace som ny partner.?

//Jimmy Heibert, VD Swace Digital AB

Affären är en så kallad inkråmaffär vilket innebär att Swace köper en utvald del av Webbgaragets verksamhet (byråverksamheten) och de avtalskunder som följer med den verksamheten.

?Då Swace och Webbgaraget sedan tidigare har haft ett nära samarbete är det en naturlig affär för båda parter. Självklart kommer vi att finnas närvarande under hela övergångsperioden men när allt är överlämnat så kommer vi att fokusera på systemutveckling under vårt nya varumärke Inovoni. Ett område vi tidigare bedrivit parallellt med webbyråverksamheten. Här kommer vi gå in som ett innovativt tekniskt team och hjälpa våra kunder utvecklas. Vi ser det som en stor fördel att vi sitter på både teknisk och affärsmässig kompetens, vilket kommer gynna våra kunder.?

//Rickard Magnusson, VD Webbgaraget AB

Verksamheten har överlåtits per den 1 november 2017. 

För ytterligare information, kontakta:

? Tomas Jonsson, Projektledare & Delägare, Swace Digital AB, mobil 070-488 83 35

? Rickard Magnusson, VD & Konceptutvecklare, Webbgaraget AB, mobil 070-446 22 72


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status