Gothia Innovation - Sweden Game Arena bärande partner till Swedish Game Awards

Sweden Game Arena bärande partner till Swedish Game Awards

Newsdesk 28/4 04:57

Sweden Game Arena är Main partner till årets Swedish Game Awards.
? Swedish Game Awards lockar morgondagens talanger och inom Sweden Game Arena kan vi aktivt bidra med erfarenhet och resurser såväl till talangerna som till organisationen som arbetar med tävlingen som avgörs i åtta kategorier, säger Magnus Ling, talesperson för Sweden Game Arena.

Swedish Game Awards är en spelutvecklartävling för oberoende spelutvecklare. Den grundades 2002 och är idag Nordens största i sin kategori. Arbetet med tävlingen drivs ideellt av studenter och alla former av partnerskap och samarbeten med sponsorer används för att förbättra tävlingen och till priser till tävlingens vinnare.

? Sweden Game Arena är vår största partner och en av våra viktigaste tillgångar. De möjligheter som vårt samarbete skapar för genomförande av det expo och den gala som är avslutningen på årets Swedish Game Awards är mycket viktigt, säger Alexander Milton, projektkoordinator för Swedish Game Awards 2016.

För Sweden Game Arena, som samlar såväl forskning och utbildning som startups och etablerade bolag inom dataspel, är samarbetet ett strategiskt beslut.

? Tävlingen samlar traditionellt sett många av landets vassaste talanger och självklart är det intressant för våra samarbetspartners att vi engagerar oss i tävlingen. Det kan leda till såväl anställningar som att utvecklare väljer att starta företag i The Game Incubator, som drivs av Gothia Innovation, och finns etablerad såväl i Skövde som i Göteborg, slutar Magnus Ling.

Årets tävling är öppen för att lämna tävlingsbidrag till och med 20 maj och tävlingsledningen förväntar sig upp emot 200 tävlingsbidrag. I samband med årets gala och expo i juni kommer priser att delas ut i åtta kategorier: Game of the Year, Gamers Choice, Best Diversity Effort samt Best Execution inom följande discipliner: Design, Art, Sound, Narrative och Technical development.

Mer information
Om du vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med Magnus Ling, talesperson för Sweden Game Arena,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status