Sweden Hotels - Sweden Hotels bygger nytt med Mats Rofors som ny VD

Sweden Hotels bygger nytt med Mats Rofors som ny VD

Newsdesk 1/9 05:51

Mats Rofors blir från och med idag VD för Sweden Hotels.
     Mats kommer närmast från sitt arbete som restaurangdirektör för Gothia Towers i Göteborg och han har lång erfarenhet från branschen.
    ? Tillsammans med mina tidigare medarbetare har vi lyckats förvandla Gothia Towers till en fantastisk mötesplats. Nu startar vi resan med att utveckla Sweden Hotels ? en hotellkedja med ett fantastiskt namn, säger Mats Rofors ny VD på Sweden hotels. 

Det händer mycket i hotellkedjan Sweden Hotels. Idag tar Mats Rofors över stafettpinnen från tidigare VDn Eva Palmgren.

? Eva har gjort ett fantastisk jobb med stort personligt engagemang. Nu är det viktigt att vi fortsätter slipa på allt bra som Eva byggt upp under sina tio år med kedjan, säger Mats Rofors, ny VD på Sweden hotels.

Mats ska nu arbeta för att göra Sweden Hotels till ett team och locka fler hotell till kedjan.

? De allra flesta tjänar såklart på att ha en kedjetillhörighet mer än vad gäller bokningen. Vi ska därför skapa det bästa erbjudandet för hotelieren så att ännu fler vill tillhöra vårt lag.

Och just lagarbetet är något som den nye VDn lägger stor vikt vid.

? Att lyssna på medlemshotellen ser jag som min viktigaste uppgift. Vi har kunniga och engagerade medlemmar och jag ser fram emot att skapa ett "members board" där vi kan enas tillsammans. Ett fotbollslag kan spela på olika sätt men behöver alltid fungera bra tillsammans för att uträtta storverk, säger Mats.

En annan stor utmaning är att höja statusen på varumärket.

? Vi har ett riktigt bra namn men vi behöver bli tydligare i vårt erbjudande för att stärka varumärket. Många kedjor profilerar sig hårt mot medlemshotell och gäster vilket ibland kan drabba engagemanget hos ägarna. Vi vill istället utvecklas tillsammans med våra medlemmar men samtidigt hjälpa dem genom ett starkare varumärke, säger Mats och fortsätter:

? Varje ny gäst är en möjlighet till en lång relation. Till skillnad från många andra kedjor drivs de flesta av våra hotell med småskalighet som bygger på ett stort personligt engagemang. Det ska vi förvalta för att få gästerna att känna sig ännu mer välkomna.

Sweden Hotels kommer också fortsatt ha en liten administrativ del för att vara tillgängliga och effektiva för medlemshotellen.

? Jag tror inte på någon stor stabsfunktion med exempelvis egen marknadsavdelning. Vi ska fortsätta utveckla relationer med bra samarbetspartners så att vi kan behålla vår smidiga organisation.


För ytterligare information vänligen kontakta:

Mats Rofors, VD Sweden Hotels
0733 81 81 83,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status