Swedish Moderators - Swedish Moderators - En ny spelare på den internationella research arenan

Swedish Moderators - En ny spelare på den internationella research arenan

Newsdesk 8/2 14:51

PRESSRELEASE 2016-02-08

Swedish Moderators - en ny spelare på den internationella research arenan

Swedish Moderators lanserar ett team med lång erfarenhet av insiktsskapande research, egna analysmodeller och en utbildning för att certifiera marknadsundersökare med kvalitativ kompetens.

Tillsammans kommer nu de fristående konsulterna Lena Hamnholm, Carina Stenbäck, Max Schori och Catharina Short att arbeta under varumärket Swedish Moderators. Bolaget lanseras i syfte att primärt arbeta för den internationella marknaden med att projektleda och genomföra kvalitativa undersökningar inom både B2B and B2C. Teamet har tillsammans en gedigen erfarenhet av kvalitativ metodik som inkluderar kreativa och digitala verktyg. Swedish Moderators har även arbetat fram en certifierad utbildning för kvalitativ yrkeskompetens.

  • Under tidigare samarbeten insåg vi att vi hade en enorm styrka tillsammans. Vi har en gemensam syn på vad vi vill  göra för våra uppdragsgivare. Dessutom såg vi ett behov av en certifiering av kvalitativ undersökningskompetens för att garantera professionell kvalitet, säger Catharina Short, partner Swedish Moderators AB.

Swedish Moderators AB finns idag i Stockholm och Lund. Inom den närmaste framtiden kommer bolaget även att etablera sig på övriga nordiska marknader.

För vidare information se swedishmoderators.com

Kontakt: Carina Stenbäck +46 (0)70 418 1673 eller Lena Hamnholm +46 (0)70 483 0096

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status