SWEDMA - SWEDMA rekryterar ny vd

SWEDMA rekryterar ny vd

Newsdesk 15/1 09:00

SWEDMA har nu rekryterat ny vd, Malin Anglert, som börjar sin anställning den 22 januari.

Malin kommer att leda den av medlemmarna initierade förnyelsen ? SWEDMAs förändrings- och utvecklingsresa där fokus ligger på den datadrivna transformationen av marknadsföringen. SWEDMAs nya vision är att vara ?vägledande i den datadrivna transformationen av marknadsföringen?, vilket betyder att tyngdpunkten flyttas från direkt till datadriven kommunikation. Denna nya vision innebär en översyn av SWEDMAs tre ben: opinion, rådgivning och engagemang.

? Det ska bli oerhört kul och utmanande att leda denna förändringsresa tillsammans med medarbetare, medlemmar och associerade medlemsföretag. Särskilt nu när branschen befinner sig mitt i en genomgripande omvandlingsfas, säger Malin Anglert.

Malin Anglert har 20 års ledarerfarenhet från telekombranschen med fokus på förändringsledning bland annat som marknadschef, säljchef och kundservicechef. Malin har jobbat med kundsegment inom såväl B2C som B2B och brinner för marknadsföring, kommunikation och kundupplevelser. Hon kommer närmast från Telia Company.

? Styrelsen hälsar Malin välkommen och vi vill samtidigt rikta ett stort tack till Tore Thallaug för de år som han mycket förtjänstfullt har representerat SWEDMA och hela branschen. Vi tycker att det är särskilt värt att tacka för det arbete Tore lett med att föra SWEDMAs talan i dialogen med politiker i både Sverige och EU, där framförallt arbetet med GDPR och det kommande ePrivacy-direktivet drivits. Vi hoppas att Tore inte trappar ner helt, utan i någon form stannar kvar i branschen. Tack Tore! säger Marie Bratani Olsson, SWEDMAs styrelseordförande.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status