Elmia AB - Tävlingsklasser för fyraåringar i Jönköping

Tävlingsklasser för fyraåringar i Jönköping

Newsdesk 8/3 14:18

Det är nu klart att Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping kommer att bjuda på tävlingsklasser för fyraåriga hästar både i dressyr och hoppning. Det innebär att tävlingarna breddas redan från premiären i höst.

— Vi tycker det är en självklarhet att få in även fyraåriga hästar i vårt program. Tävlingen ligger på en bra tid på året för denna årgång och det ska bli mycket intressant att se, säger Lisen Bratt Fredricson, som är en av initiativtagarna till det nya stora hästarrangemanget, som får premiär 26-30 oktober.

Exakt hur upplägget för fyraåringarnas tävlingar kommer att se ut på Elmia Scandinavian Horse Show är ännu inte klart.

— Vi mjukstartar med ett mindre startfält av fyraåringar ihop med de övriga unghästklasserna och återkommer inom kort med mer uppgifter, säger Lisen Bratt Fredricson.

Nyligen blev det också klart att auktionen Swedish Select Horse Sales, Sveriges enda hopphästauktion som har arrangerats i tio år i skånska Flyinge, kommer att arrangeras på Elmia Scandinavian Horse Show.


Elmia Scandinavian Horse Show arrangeras den 26-30 oktober 2016 i Jönköping. Huvudsponsor är Agria.


Kort om personerna bakom Sweden Horse Show AB, initiativtagarna till Elmia Scandinavian Horse Show:

Lisen Bratt Fredricson är tidigare landslagsryttare som ridit två OS. Entreprenör i hästbranschen, grundare till Ryttargalan och Swedish Select Horse Sales m.m. Driver tävlingsstallet Grevlundagården.

Anna Bråkenhielm är medieentreprenör som bl.a. varit vd för Strix Television. Stort intresse för ridsport driver Skillinge Dressyr, utbildnings- och försäljningsstall för dressyrhästar på elitnivå.

Jan Olof Wannius är ett av de största namnen inom svensk ridsport och är bland annat president för Falsterbo Horse Show. Sylve Söderstrand är en av de mest meriterade personerna inom svensk ridsport och har som förbundskapten fört det svenska hopplandslagets till medaljer i OS, VM och EM.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status