Tata Consultancy Services Sverige AB - TCS bäst på digitala tjänster

TCS bäst på digitala tjänster

Newsdesk 4/12 10:00

Enastående kundnöjdhet och heltäckande portfölj med tjänster och lösningar tar TCS till ledarposition i Everest Group Digital Services-rapport.

STOCKHOLM - 04 december 2015 ? Tata Consultancy Services (TCS) har erkänts som ledare inom inom kategorin digital tjänster i Everest Groups rapport Digital Services ? PEAK Matrix™ Assessment and Profile Compendium 2015.

Everest Group utvärderade arton tjänsteleverantörer i den digitala tjänsteresektorn mot dess Performance, Experience, Ability, and Knowledge (PEAK) Matrix™, ett sammansatt index av flera olika mått för en leverantörs kapacitet och industri meritlista. TCS har positionerat sig som en digital ledare genom investeringar i immateriella rättigheter, end-to-end-kapacitet och en blandning av produktlicenser och tjänster.

Everest Group profilerade också dessa tjänsteleverantörer genom en övergripande bedömning av deras tjänsteräckvidd, verksamhetsomfattning, domänexpertis och innovation, leveransavtryck, kundnöjdhet och framgång på marknaden. Med grund i dessa kriterier har TCS erkänts för företagets enastående kundnöjdhet och omfattande globala leveransförmåga.

Digitala tjänster är kraftfulla verktyg för systemintegratörer för att leverera transformerande affärsnytta för företag - oavsett om det är i back-office-funktioner, försörjningskedjor eller genom nya affärsmodeller, säger Chirajeet Sengupta, vice vd på Everest Group. TCS erfarenhet inom teknik och affärsprocesser tvärs över industrivertikaler, dess förmåga att leverera på stor skala och en kundfokuserad strategi har hjälpt företaget att samarbeta med många organisationer och framgångsrikt vägleda deras resor.

TCS ligger i framkanten av snabb innovation inom digital teknik och sammansatta krafter såsom sakernas Internet för att hjälpa sina kunder att förvandla sina företag, säger Dr Satya Ramaswamy, global chef för TCS Digital Enterprise. Våra omfattande digitala erbjudanden och immateriella tillgångar samt nära samarbeten med innovativa Silicon Valley-företag är mycket uppskattade av våra kunder. Vi är glada över att erkännas som en ledare inom digitala tjänster av Everest Group.

Om TCS NordenTCS har sedan etableringen i Norden 1991 kontinuerligt investerat i de lokala marknaderna och har i dag cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Island och via TCS? Global Network Delivery Model™ (GNDM™). TCS Norden har sedan 2010 fördubblat sin verksamhet i regionen, med en betydande ökning av lokala rekryteringar. TCS har också fem år i rad, rankats som den leverantör som levererar bäst kundnöjdheti Norden, enligt flera undersökningar (KPMG Nordic Service Provider Performance & Satisfaction Study, 2010?2013, och Whitelane Research, 2014). Många betydande nordiska företag har dragit fördelar av TCS unika tjänsteportfölj, inklusive Nokia, Ericsson, TDC, ABB, Telenor, NETS och DNB. 2015 tilldelades TCS, för tredje året i rad, certifikatet Top Employer in Europe av Top Employers Institute, där Sverige, Danmark och Norge var bland de åtta marknader där TCS utsågs till nummer ett.

Om Tata Consultancy ServicesTCS är ledande inom IT-tjänster, konsulttjänster och affärslösningar på global basis och levererar ett unikt affärsvärde till globala verksamheter och garanterar en säkerhetsnivå som ingen annan aktör kan matcha. TCS erbjuder en konsultdriven och integrerad portfölj av IT-, BPS-, infrastruktur-, ingenjörs- och försäkringstjänster via sin globala leveransmodell, Global Network Delivery ModelTM ? erkänd på marknaden som en av de bästa modellerna för programutveckling. TCS är en del av Tata Group, Indiens största industrikonglomerat, och har över 318 000 högutbildade IT-konsulter i 46 länder. Bolaget omsatte 13,4 miljarder dollar under räkenskapsperioden som avslutades 31 mars 2014 och är listat på både National Stock Exchange och Mumbai-börsen i Indien. Mer information finns på www.tcs.com.

Följ TCS på Twitter.

Prenumerera på ett RSS Flöde av TCS pressmeddelanden.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ericsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status