Tata Consultancy Services Sverige AB - TCS rankat som världens starkaste varumärke inom IT

TCS rankat som världens starkaste varumärke inom IT

Newsdesk 15/3 16:30

  • Rankat som AA+ med ett Brand Strength Index (BSI) på 78,3, det högsta inom IT-tjänstesektorn
  • Behåller fjärdeplatsen gällande varumärkesvärde, det snabbast växande varumärket med en tillväxt på 286 % under sex års tid
  • Erkänd för sin framstående position inom varumärke och marknadsföring med över 30 priser under 2015

Stockholm, 3 februari, 2016: Tata Consultancy Services (TCS), (BSE: 532.540, NSE: TCS), en ledande global IT-tjänst-, konsult- och affärslösningsorganisation, meddelade idag att det har klassats som världens starkaste varumärke inom IT-tjänster av Brand Finance, världens ledande varumärkesvärderingsföretag.

Brand Finances årsredovisning för 2016 utvärderar tusentals av världens främsta varumärken för att avgöra vilka som är de starkaste och mest värdefulla. Med ett högt resultat på en mängd olika mätskalor för Brand Finance Brand Strength Index (BSI), såsom kännedom, lojalitet, personalnöjdhet samt företagsrykte, kröntes TCS som IT-tjänstebranschens mäktigaste varumärke med ett resultat på 78,3 poäng ? som gav ett AA+ betyg. Över alla branschergraderades Disney som det starkaste varumärket och Apple som det mest värdefulla varumärket under 2016.

TCS är också det snabbast växande varumärket inom branschen under de senaste sex åren. Företagets totala varumärkesvärde har ökat från 2,34 miljarder USD 2010 (när den första värderingen av TCS varumärke genomfördes) till 9,04 miljarder USD 2016; en tillväxt på 286 %.

De senaste året har TCS investerat i flera strategiska initiativ för att stärka dess varumärke. TCS arbete med branding, PR, sponsring, samhällsprogram och sitt eget varumärke har belönats med över 30 priser över hela världen under 2015.

För mer information, var vänlig kontakta:

Jirimiko Oranen, Director of Communications, Nordic Region

E-post:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status