TEDxGöteborg - TEDxGöteborg 2015 bjuder in till spännande diskussioner om avgörande livsval, vägskäl och tillfälligheter.

TEDxGöteborg 2015 bjuder in till spännande diskussioner om avgörande livsval, vägskäl och tillfälligheter.

Newsdesk 27/11 17:59

Den 7 december 2015 är det återigen dags för TEDxGöteborg, en heldag med 15 inspirerande talare, där deltagarna uppmuntras att reflektera och diskutera vidare. Årets tema är ?What if …?? ? en öppen frågeställning som ställer möjligheter mot omöjligheter och väcker tankar om de stora frågorna i livet och universum.

TEDxGöteborg är ett fristående event, i samma anda som det världsomspännande TEDkonceptet där en bredd av talare från skilda fält håller korta föredrag, med efterföljand diskussioner. Temat ?What If …?? utmanar åhöraren att se förbi det ordinära, föreställa sig något oväntat eller helt enkelt våga tänka ?tänk om …?. !

Bland de femton talarna finns allt från forskare till konstnärer representerade och ämnena varierar helt och hållet; filosofisk forskning, konst, astronomi, alternativ ekonomi för att nämna några.
En av talarna är Henrik Ehrsson, professor i neurovetenskap vid Karolinska Institutet som ställer den spännande frågan ?Tänk om vi kunde lämna vår egen kropp och få en helt ny??. Vi kommer även att möta 31-åriga Shahrzad Kiavash som tre år efter att blodförgiftningen tog hennes ben, livslust och hopp genomförde ett triathlon.

- ?TEDx är en unik plattform för att fylla på med inspiration och kunskap, kunna dela med sig avidéer och ha djupa diskussioner samt träffa nya spännande människor. Jag är väldigt glad att årefter år kunna samla människor från hela landet genom TEDxGöteborg och ser mycket fram emot årets event?, säger Åsa Sandberg, Managing Director för TEDxGöteborg.

TEDxGöteborg äger rum på Clarion Hotel Post den 7 december och pågår mellan 9.00 och 17.00. Det är sjunde året i rad som det populära eventet genomförs i Göteborg. Fullständig lista ochpresentation av årets föreläsare finns tillgängliga på www.tedxgoteborg.com.

Kontaktinformation för frågor, intervjuer och pressackreditering

Åsa Sandberg; TEDxGöteborg, Managing Director

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status