Telavox - Telavox grundare Viktor Karlsson får priset Årets Grundare Syd

Telavox grundare Viktor Karlsson får priset Årets Grundare Syd

Newsdesk 17/3 09:34

Malmöbolaget Telavox grundare Viktor Karlsson tilldelades igår priset Årets Grundare Syd av entreprenörsnätverket Founders Alliance. Viktor fick utmärkelsen för sitt framgångsrika entreprenörskap och företagsbyggande.

Varje år anordnar Founders Alliance fyra regionala Entreprenörsgalor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Syftet är att främja och inspirera till framgångsrikt entreprenörskap.

- Jag känner mig hedrad över det här priset. Det är kul om jag kan inspirera andra till att försöka åstadkomma något man brinner för. Att Telavox lyckats skapa bra tjänster som uppskattas av våra kunder är en teameffort från dag ett. Det är just det resultatet som ligger till grund för den här utnämningen, så en uppskattad utmärkelse för hela vårt team, menar Viktor Karlsson.

- Utmärkelsen kommer vid en spännande tidpunkt då vi just nu håller på att lansera vår tjänst Flow internationellt. Generellt har växel och telekomtjänster haft en dålig användarupplevelse i allt från prissättning, inköp, installation, till användarvänlighet och support. Med Flow gör vi telekom till en modern digital onlinetjänst, fortsätter Viktor.

Viktor Karlsson startade Telavox tillsammans med gymnasiekompisen Fredrik Hedberg 2002. Förra året blev Viktor Karlsson utsedd till Supertalang av tidningen Veckans Affärer.

På bilden: Årets Förebilds Entreprenör: Rune Andersson, Årets Grundare: Viktor Karlsson, Årets Unga Entreprenör: Wilhelm Sturesson.

Fotograf: Jens C Hillner.

För mer information, vänligen kontakta:
Viktor Karlsson, VD Telavox: 040 622 00 11
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status