Telavox - Telavox och Advania inleder samarbete och erbjuder tillsammans en komplett kommunikationslösning

Telavox och Advania inleder samarbete och erbjuder tillsammans en komplett kommunikationslösning

Newsdesk 8/3 07:30

Det snabbväxande it- och telekombolaget Telavox har tecknat ett partnerskap med systemintegratören Advania. Samarbetet innebär att Telavox telefoni- och växeltjänst Flow får en starkare integration med Skype for Business och contact center. Telavox och Advania kommer därmed tillsammans att erbjuda företag en ännu bättre helhetslösning för kommunikation.

Advania är med sina 1000 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Företaget hjälper kunder inom områdena it-outsourcing, affärssystem och contact center med mera. I och med samarbetet med Telavox kommer Advania nu för första gången att erbjuda sina kunder ett kommunikationssystem som inkluderar mobiltelefoni- och växeltjänster.

- Telavox är ett ungt utvecklingsbolag med en modern telefoni- och växellösning. De har stor kunskap inom molnbaserad telefoni som en av de första IP telefoni-leverantörerna i Sverige. Med en egen utvecklingsavdelning har de möjlighet att jobba snabbt och flexibelt och det uppskattar vi. Tillsammans erbjuder vi en kommunikationslösning som tillför någonting helt nytt på marknaden och som ökar vår konkurrenskraft, berättar Mikael Noaksson, VD på Advania.

Telavox startade 2002 och har idag över 170 anställda och 250 000 användare. Företaget har nyligen öppnat kontor i både Danmark och Norge och planen är att fortsätta expandera. Samarbetet med Advania är en viktig del i satsningen på större kunder.

- Vi vill fortsätta växa inom storkundssegmentet och Advania är helt rätt samarbetspartner. De har mycket hög kompetens inom contact center, Skype for Business och är en stark partner. Det är riktigt spännande att kunna integrera våra tjänster och på så sätt skapa extra värde för kunden, menar Viktor Karlsson VD på Telavox.

Avtalet mellan Telavox och Advania tecknades i februari.

För mer information, vänligen kontakta
Viktor Karlsson, VD Telavox: +46 (0) 40 622 00 11

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status