Tenders Sverige AB - Tenders TED Law växer

Tenders TED Law växer

Newsdesk 19/4 08:58

Tendersgruppens bolag Tenders TED Law i Stockholm växer och anställer ytterligare en jurist och anbudskonsult. Erik Björklund som idag är inköpsjurist på Norrbottens läns landsting börjar den 10 augusti som senior jurist och anbudskonsult på företaget. Detta är ett strategiskt steg i Tendersgruppens satsning på att hjälpa säljande företag i Stockholmsregionen med korrekta och affärsmässiga anbud i offentlig upphandling.

- Jag är mycket stolt och glad över att Erik blir vår nya medarbetare. Han har en bred erfarenhet och jag är övertygad om att han kommer att bidra till verksamhetens fortsatta framgång. Att Erik har erfarenhet från köparsidan ser jag dessutom som en extra merit eftersom det ger honom en helhetsbild av offentlig upphandling, säger Maria Krantz, VD Tenders TED Law.

Erik har tidigare jobbat som upphandlare och har även utbildat i offentlig upphandlingsrätt, varit ett juridiskt och strategiskt stöd samt ansvarat för landstingets överprövningar.

- Det känns fantastiskt att bli en del av Tendersgruppen och jag ser fram emot att medverka till goda affärer för Tenders kunder.

För mer information, kontakta Maria Krantz, VD Tenders TED Law,
010-330 29 40 eller

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status