Telavox - ?Teracom Boxer Group tecknar telefoni- och växelavtal med Telavox

?Teracom Boxer Group tecknar telefoni- och växelavtal med Telavox

Newsdesk 3/2 08:18

Teracom Boxer Group har tecknat ett telefoni- och växelavtal med it- och telekomoperatören Telavox, ett Malmöbaserat tillväxtföretag som Red Herring har placerat på topp-hundralistan över Europas ledande teknikbolag. Avtalet gäller växel, mobil och fast telefoni. För Telavox är avtalet ett viktigt strategiskt steg i satsningen på enterprisemarknaden.

Avtalet sträcker sig över tre år och gäller Teracom Boxer Sverige, som erbjuder tv, radio och nättjänster till svenska folket. Telavox blir Teracom Boxer Sveriges primära leverantör av telefoni- och växeltjänster. Teracom Boxer Group har idag ca 700 anställda.

Ett strategiskt viktigt avtal
Telavox startade 2002 och har idag över 160 anställda och 250 000 användare. I våras blev bolaget utsett till ett av de 100 ledande teknikbolagen i Europa. Telavox finns idag i både Sverige och Danmark och kommer inom kort etablera sig både i Norge och Finland.

- Det var en tuff upphandling med flera starka konkurrenter. Vi är mycket stolta över det här förtroendet. Det är självklart en fjäder i hatten att Teracom Boxer Group, ett teknik- och infrastrukturbolag i framkant som driftar viktiga samhällsfunktioner, väljer oss. Det är ett bevis på att Telavox är konkurrenskraftig inom storkundssegmentet, menar Viktor Karlsson, VD Telavox.

Driftsättningen är planerad till maj 2016.

För mer information, vänligen kontakta:
Viktor Karlsson, VD Telavox: +46 (0) 40 622 00 11
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status