BetChill AB - The new generation of sports betting

The new generation of sports betting

Newsdesk 17/7 14:06

Hållbart spelföretag söker investerare!

Spännande betting och hållbar utveckling går att kombinera. Genom att ge spelare nya verktyg och helt unika sätt att spela vill BetChill, Sveriges första hållbara spelföretag, bryta invanda mönster. BetChill går idag 18.07.2016 live på crowdfunding-sidan FundedByMe och söker medfinansiärer till sitt framtidsprojekt.

App-baserade BetChill?s 6 unika spel med inriktning på sport och främst fotboll i de högre ligorna uppstod i avsaknaden av regleringar som kommer med marknadens hastiga tillväxt. Nu söker BetChill investerare för att förverkliga sin vision.

- Det är en spännande tid för spelmarknaden! Den växer otroligt snabbt men kräver därför en mer hållbar struktur, säger Etibar Namazov, VD och grundare av BetChill.

VAD ÄR HÅLLBAR BETTING? BetChills idé är att ge spelarna bättre vanor. Genom de två verktygen Planera och Spara som finns i appen får spelare en större översikt, möjligheten att sätta mål och budgetera sitt spelande.

Forskning visar att spelare som har förmåga att sätta mål och planera är mer benägna att lyckas i sitt spelande.

- Det är vårt ansvar, företagen i industrin, som skapar spelen och plattformarna att förse våra kunder med kunskap och kontroll över sitt spelande. Det räcker inte med att endast sätta en maxgräns för förlust per månad - sport-betting går ju ut på att ha kul! fortsätter Namazov.

OM SPELEN Appen är indelad i 4 olika kundsegment för att passa alla typer av spelare - från den analytiska och försiktiga till den tävlingsinriktade och tidsmedvetna spelaren.

De 6 spelen är helt unika och menade att utmana konventionell sport-betting. En lika viktig del är den sociala mötesplatsen, där spelare kan utmana vänner och träffa nya.

LANSERING Siktet för nästa år är inställt på Sverige och Norden med målet att uppnå omsätta SEK 90 miljoner. BetChill samarbetar redan med Interactive Solutions, ett av Sveriges ledande företag inom spelutveckling.

Nu söker BetChill stöd via sin kampanjsida på FundedByMe för att kunna gå vidare med spelutveck- ling såväl som distribution. BetChill erbjuder sina finansiärer 25% (12500) av totalt 50 000 andelar.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om spelen, BetChill och kampanjen!

https://www.fundedbyme.com/en/campaign/7438/betchill-new-generation-of-sport-betting-1/?type=e

Kontakt:

Etibar Namazov

T: +4670 737 06 75

M:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status