Danske Bank Sverige - TheHub.se samlar alla nordiska Startup-event på en plats

TheHub.se samlar alla nordiska Startup-event på en plats

Newsdesk 7/6 09:31

Den nya eventtjänsten från Danske Banks och SUP46s The Hub, ger entreprenörer en översikt över vad som händer i startupscenen i Sverige, Danmark, Norge, och Finland.

TheHub.se sammanför startups och låter användarna ta del av över hundra event i månaden, från inspirerande seminarier, pitchträffar, till givande möten. Evenemangssidan är ett logiskt tillägg till de befintliga tjänsterna på The Hub.

För närvarande har den digitala plattformen en rekryteringsplats för att hitta spetskompetens och medgrundare. The Hub har även andra verktyg som ger juridiska råd, hjälp med presentationer samt en funktion som hjälper de unga företagen att hitta rätt investerare som möjliggör tillväxt.

- Vår vision med TheHub.se är att den ska sammanföra människor. Det finns mängder av bra event där ute och med vår nya eventfunktion gör vi det lättare att snabbt få en överblick över de event som sker. Vi vill helt enkelt göra det enklare för människor att mötas och utvecklas tillsammans, säger Berit Behring, VD på Danske Bank Sverige.

- Som startup får man inte glömma bort vikten av att knyta kontakter och att synas. Det finns en uppsjö av events som är bra att gå på för att nätverka, hitta investerare eller kanske en medgrundare. Vi kände att det var ett naturligt steg att på The Hub också inkludera events för att hjälpa startups att navigera bland uppsjön av events man kan delta på, säger Jessica Stark, VD på SUP46.

TheHub.se i siffror:
Plattformen har över 100 000 besökare i månaden.
Det finns över 800 stycken jobb, fler än 2000 stycken startups samt över 240 stycken investerare.

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Sundblad, presschef Danske Bank
tel: 070 644 01 40 Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Danske Bank

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status