thisisart!! - thisisart!! - ?8 konstverk från Sveriges mest intressanta konstnärer.

thisisart!! - ?8 konstverk från Sveriges mest intressanta konstnärer.

Newsdesk 31/3 10:08

8 konstverk från Sveriges mest intressanta konstnärer.

Inte av en händelse så har samtliga Malmö-anknytning.

Den 8:e april lanseras thisisart.se och den 2:e april förhandsvisar vi de 8 konstverken på Galleri Ping-Pong i Malmö.

thisisart!! tar fram limiterade utgåvor av konstverk. Vi kommer att fokusera på att ge ut fine art giclee prints i kraftigt limiterade upplagor men vi kommer även ge ut unika konstverk. Vår vision är också att ge ut andra saker som vi gillar såsom böcker, skivor, marmelad eller klädkollektioner.

Just nu gillar vi speciellt mycket konstnärer med den gemensamma nämnaren att de alla råkar ha etablerat sig i Malmö. Några har flyttat eller är på väg ifrån Malmö men det var i Malmö allt började.

I detta första släpp har vi tagit fram 5 fine art prins, 1 foto, 1 originalverk och poesi i form av tryck på en T-shirt.

?Vi vill driva thisisart!! som det coolaste skivbolag. Jag tänker då t ex på bolag som Creation, Postcard och inte minst Sarah Records där man på förhand visste att den kommande skivan skulle vara fantastisk. Vi vill bara släppa bra grejer. Joakim Ödlund

?Det är kul att kunna erbjuda högkvalitativ konst till ett mycket bra pris. ?. Gert Olle Göransson.

Den 8:e april, då webbshopen öppnar kommer en originalmålning av Hanna Sjöstrand (thisisart!!004) att säljas. Det är en avmålad hundralapp som naturligtvis säljs för exakt 100 kr.

Medverkande konstnärer:
Viktor Rosdahl (giclée fine art print), Ditte Ejlerskov (giclée fine art print), Johan Furåker (giclée fine art print), Hanna Sjöstrand (giclée fine art print samt originalverk), Anna Strand, (foto), Camilla Eklund (giclée fine art print) och Leif Holmstrand (t-shirt).

För mer info kontakta Joakim Ödlund, 0733-500733 eller

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status