Thriver - ?Thriver hjälper företag förhindra utbrändhet

?Thriver hjälper företag förhindra utbrändhet

Newsdesk 5/4 06:39

Thriver, en digital produkt som hjälper företag att förhindra utbrändhet, lanseras idag. Uppsalabolaget startades under 2015 och har redan tagit in sina första betalande kunder.

Thrivers web- och mobiltjänst har byggts för att lösa problemet med stress på arbetsplatser. Psykisk ohälsa är den överlägset vanligaste orsaken till sjukskrivningar, och en utbrändhet kostar i snitt 400 000 SEK för ett företag.

- Det är ett otroligt viktigt problem som är dyrt både för individer, företag och samhälle. Vi är stolta över produkten och ser fram mot att fortsätta hjälpa till att bidra till ett mer välmående Sverige, säger Mattis Erngren, VD och medgrundare till Thriver.

Thriver har framtagits baserat på input från flera tunga namn inom IT-sektorn. Både produktbolag och konsultbolag har haft chansen att testa produkten och ge sin feedback innan den nu lanseras live.

- De två stora hindren för att förhindra psykisk ohälsa är mätning av välmående och enkla verktyg för att förbättra det. Thriver löser båda dessa genom att ge de anställda möjlighet att skicka in data på sitt välmående till företaget, samt göra mindfulnessövningar för att själva sänka sin stress.

- Mindfulness kan verka flummigt, men det handlar mest om att sitta ner på en stol och ta det lugnt i tio minuter. Våra övningar gör det enkelt att komma igång.

Idag används Thriver hos fler stora teknikbolag och fler är på ingång. Tjänsten är lika lätt att komma igång med som att starta ett epostkonto. Kostnaden per företag är från 500 kronor per månad, vilket är mindre än vad de flesta spenderar på fruktkorgar.

- Det finns både ett stort behov på marknaden. I kombination med vår låga prispunkt och en smart teknisk lösningar ser vi inga övre hinder för hur långt produkten kan nå, säger Mattis Erngren.

För mer information kontakta:

Mattis Erngren, vd Thriver, + 46 709 35 18 96,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status