Gothia Innovation - Tillförordnad VD för Science Park Skövde AB utsedd

Tillförordnad VD för Science Park Skövde AB utsedd

Newsdesk 8/10 10:47

Styrelsen för Science Park Skövde AB har den 7 oktober utsett Karolina Sahlström till tillförordnad VD till dess att en ny VD rekryterats.

I ett pressmeddelande måndagen den 30 september meddelade styrelsen för Science Park Skövde AB att man avsåg utse Karolina Sahlström till tillförordnad VD för Science Park Skövde AB efter det att dåvarande VD skilts från sin tjänst.

Karolina Sahlström är idag VD för Kreativa Hus Skövde AB som ägs av Skövde Stadshus AB. Efter genomförda fackliga förhandlingar tillträder Karolina nu tjänsten som tf VD för Science Park Skövde AB. Hon kommer att kombinera den med ansvaret som VD för Kreativa Hus Skövde AB.

? Genom att anställa Karolina som tillförordnad VD säkerställer vi en stabilitet för såväl personal som samarbetspartners och andra intressenter, säger Leif Hultman, styrelseordförande för Science Park Skövde AB.

? Jag känner ett stort ansvar inför uppdraget. Tillsammans med personalen kommer jag att driva verksamheten vidare till dess att en ny VD är på plats, säger Karolina Sahlström.

Rekrytering av permanent VD kommer att påbörjas inom kort.

Kontakt

Leif Hultman
Ordförande Science Park Skövde AB
0708-47 46 72

Karolina Sahlström
Tf VD Science Park Skövde AB
0701-46 32 32


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status