Deflamo AB - Tillförordnad VD utsedd samt ny styrelseordförande föreslagen

Tillförordnad VD utsedd samt ny styrelseordförande föreslagen

Newsdesk 18/4 09:54

Malmö 18 april 2016

Deflamo AB:s styrelseordförande Jan-Ove Aspeblad kommer att gå in som tillförordnad VD för bolaget när Per-Erik Velin lämnar VD-tjänsten den 30 april 2016. Mot denna bakgrund lämnar Jan-Ove Aspeblad sitt uppdrag i styrelsen i samband med årsstämman den 26 april 2016.

Jan-Ove Aspeblad är utbildad civilekonom. Han arbetade före sin pension med affärsutveckling inom AAK AB. I samma koncern har han tidigare haft roller som CFO och koncerncontroller.

?Med Jan-Ove i rollen som tf VD kan det pågående arbetet med att rekrytera min efterträdare genomföras i lugn och ro och samtidigt med flexibilitet i förhållande till det industriella samarbete som diskuteras. Jan-Oves erfarenhet av bolagsstyrning, affärsutveckling och kännedom om bolaget kommer att ge kontinuitet och stabilitet under denna process?, säger Per-Erik Velin.

Valberedningens förslag till ny styrelseordförande är Johan Lavén, senior partner i NewCap AB. Mer information om Johan Lavén återfinns på bolagets hemsida, www.deflamo.com. Valberedningens fullständiga förslag till styrelse m.m. kommer att offentliggöras före årsstämman den 26 april.

Rekryteringen av ny VD förväntas vara genomförd innan sommaren 2016.

För mer information, kontakta:
Jan-Ove Aspeblad, styrelseordförande
Telefon: 073-973 55 77
Mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status