Outnorth - Tindeberg och Outnorth går samman

Tindeberg och Outnorth går samman

Newsdesk 8/10 09:18

Nu är nyheten ute!

Tindeberg.se går fr o m den 8:e oktober upp i Outnorth.se och bildar en större och mer komplett butik. Outnorth är sedan tidigare den största e-handlaren inom den svenska outdoormarknaden.

Pelle Gustafsson, CMO Outnorth:

-Samgåendet blir i många avseenden bättre för våra och Tindebergs kunder som inte bara kommer att märka av fusionen genom ett både bredare och djupare sortiment, utan även i avseendet snabbare leveranser och bättre lagerhållning. Outnorth.se kommer bl a att tillföras Tindebergs sortiment inom klättring, topptur och turskidåkning och Tindebergs tidigare kunder kommer snart att upptäcka hur breda Outnorth.se är inom traditionellt friluftsliv.

Pelle fortsätter:

-Outdoormarknaden i Sverige har de senaste åren vuxit stadigt och Outnorth.se har till stora delar varit bidragande i det. 2018 nådde Outnorth 530 miljoner i omsättning och med ytterligare kategorier, varumärken och produkter ser vi fram emot att även i år växa snabbare än marknaden. Den 8:e oktober släcker Tinderberg.se ner sin e-handel och kunderna hänvisas då till Outnorth.se. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status