Norrtälje kommun - Transportmöjligheterna avgörande för Sveabyggens etablering i Norrtälje

Transportmöjligheterna avgörande för Sveabyggens etablering i Norrtälje

Newsdesk 31/10 09:48

När bostadshustillverkaren Sveabyggen AB valde att etablera sig i Norrtälje kommun var det främst transportmöjligheterna och närheten till hamnen i Kapellskär som avgjorde platsen för produktionen.

Företaget kommer att producera väggblock för kompletta bostadshus i det nya industriområdet Sika, som ligger 3,5 km söder om Norrtälje. Husen ska levereras i kompakta paket tillsammans med all inredning till koncernens egna hyreshusprojekt i hela landet, vilket innebär att transporterna från utländska leverantörer in till företaget och sedan transporten av husen ut till de olika projekten varit helt avgörande för valet av plats för produktionen.

? Det är framför allt närheten till Kapellskärs hamn som är en fördel för oss, säger Sveabyggen AB´s vd Robert Hellgren. Vi kommer att få in stora volymer av inredning i form av till exempel badrumsinredning och vitvaror från hela världen med fartyg. Då innebär närheten till hamnen och sedan vägnätet ut i landet mycket för en effektiv och resursbesparande logistik, fortsätter han.

Klicka här och läs mer.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status