Helikopter Brand Design - Tromb blir delägare i Helikopters digitala bolag. ?Vi tar ett bredare grepp inom digital affärsutveckling?

Tromb blir delägare i Helikopters digitala bolag. ?Vi tar ett bredare grepp inom digital affärsutveckling?

Newsdesk 1/9 14:51

Tromb AB, årets nya entreprenör i Piteå och leverantör av skräddarsydda IT-lösningar, går in som ny delägare i webbyrån Helikopter Social Generation (HSG). I den nya ägarkonstellationen finns även Helikopter Brand Design (strategi, design och kommunikation) samt HSG:s vd Peter Eklöf.

-Tillsammans får vi helt nya möjligheter att leverera digitala tjänster inom allt från interna affärssystem till kundkommunikation.

Den senaste tiden har behovet ökat starkt av att koppla samman interna produktions- och administrativa system med försäljning, marknadsföring och övrig kundkommunikation. Det gäller både renodlade internetföretag och mer traditionella företag.

- Tromb erbjuder digital affärsutveckling genom att effektivisera våra kunders verksamhet. Våra lösningar ska vara enkla och roliga att jobba med och fokusera på ett bra användargränssnitt och där passar HSGs kunskaper väl in. Genom delägarskapet i HSG tar vi ett för branschen nytt grepp, säger Anders Hallberg, vd på Tromb.

Nya produkter och tjänster
Peter Eklöf, vd på HSG, ser den nya delägaren som ett lyft.
- Tromb har en tyngre IT-kompetens som matchar våra erfarenheter och tillsammans kompletterar vi varandra. Nu kan vi utveckla fler digitala produkter och tjänster med fokus på användarvänlighet och affärsnytta.

Större kompetens tillsammans
Även Mats långström, vd på Helikopter Brand Design ser positivt på samarbetet.
- Kommunikationsbranschen förändras snabbt och vi med den. Med Trombs kompetens i ryggen kan vi trygga våra kunders digitala transformation och bli en starkare partner. Målet är förstås att göra våra kunders affärer effektivare och mer lönsamma, avslutar Mats.

Med kontor från Luleå till Falun har de tre bolagen i ägarkonstellationen sammanlagt ett 60-tal anställda.

Kontakt för mer information:
Anders Hallberg, VD, Tromb, Tel. 070-360 05 25,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status