Global Trade Review - Tung panel diskuterar växande fokus på hållbart företagande inom internationell handel på Nordisk konferens

Tung panel diskuterar växande fokus på hållbart företagande inom internationell handel på Nordisk konferens

Newsdesk 29/11 08:06

I dag går Nordic Region Trade & Export Finance Conference av stapeln i Stockholm. Bland annat diskuteras hur den Nordiska exporthandeln ska kunna förutspå framtiden, med osäkerhetsfaktorer som Brexit och amerikanska presidentvalet, och vilka aktörer som spelar störst roll för ett mer hållbart företagande inom exporthandeln.

Nordic Region Trade & Export Finance Conference arrangeras för nionde året i dag i Stockholm. Konferensen har utvecklats till att bli den enda i sitt slag i Norden och lockar runt 400 deltagare från nationella, regionala och internationella finansinstitut, små och multinationella företag och specialister på handelsfinansiering.

Chefsekonomer diskuterar oförutsägbarhet på internationella handelsmarknaden
En av årets stora frågor är naturligtvis den stora osäkerheten på den internationella marknaden, till följd av bland annat utfallet i Brexit-omröstningen och det amerikanska presidentvalet. Detta diskuteras av SEB:s och Nordeas chefsekonomer, Robert Bergqvist och Annika Winsth, i ett av konferensens panelsamtal.

Utveckling av hållbarhetsagendan tillväxtsagan för framtiden
Konferensen har i år också ett stort fokus på det växande intresset för hållbart företagande inom internationell handel, såväl etisk, i form av miljömässig och social hållbarhet, och affärsmässig transparens. I den namnkunniga panelen sitter bland annat Karin Wessman, senior hållbarhetsanalytiker på Exportkreditnämnden och Malin Ripa, CSR-chef på Volvo.

För mer information, ring Judith Mülhausen, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Volvo SEB Nordea

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status