Elmia AB - ?Tung sponsor knyts till hästevenemang

?Tung sponsor knyts till hästevenemang

Newsdesk 14/1 08:07

Agria Djurförsäkring inleder ett samarbete med Elmia Scandinavian Horse Show, det nya superevenemanget för hästsporten som får premiär i Jönköping i höst. Agria Djurförsäkring blir huvudsponsor och värd för tävlingsklasser inom både hoppning och dressyr.

— Vi vill gärna vara med och stödja evenemanget som tar Elmias hästtraditioner in i framtiden med ett helt nytt spännande koncept där hoppning, dressyr och avel får plats under samma tak, säger Stefan Fur, affärsområdeschef Häst, Agria Djurförsäkring.

Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping blir en ny stor träffpunkt för hela den svenska ridsporten ? ett brett årligt evenemang som förutom tävlingsklasserna inom hoppning och dressyr även kommer att innehålla auktioner, shower, VIP-arrangemang och mässa.

Bakom det hela står en välkänd kvartett inom svensk ridsport ? Jan Olof Wannius, Sylve Söderstrand, Lisen Bratt Fredricson och Anna Bråkenhielm. Alla fyra är välkända personligheter med bred erfarenhet inom svensk ridsport som med sina erfarenheter och nytänkande idéer vill skapa förutsättningar för svensk ridsport och avel att växa.

Betydelsefullt samarbete

Samarbetet mellan Agria Djurförsäkring och Elmia Scandinavian Horse Show sträcker sig till att börja med över tre år.

— För oss känns det som en självklarhet att Agria är med i den här satsningen. Deras långa erfarenhet som sponsorer inom sporten kommer att bidra till att ytterligare lyfta evenemanget till något riktigt bra för svensk hästsport, ryttare, hästägare och uppfödare, säger Lisen Bratt Fredricson.

— Alla som en gång ägt en häst vet betydelsen av att kunna känna sig trygg om något oförutsett skulle hända. För oss som arrangörer av en av Sveriges störts hästhändelser är det självklart viktigt att samarbeta med de tyngsta aktörerna i hästnäringen. Att Agria är med oss redan i det här tidiga skedet känns mycket betydelsefull, säger Anna Bråkenhielm.

För mer information om Elmia Scandinavian Horse Show kontakta:

Lisen Bratt Fredricson, tel: 070-620 77 04

Anna Bråkenhielm tel: 070-773 04 80

Jan Olof Wannius, tel: 070- 783 83 03

Sylve Söderstrand, tel: 073-511 41 11

För mer information om Elmia AB kontakta:

Camilla Danielsson, kommersiell chef, Elmia AB, tel: 036-15 22 07

För mer information om Agria Djurförsäkring kontakta Stefan Fur, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, Agria Djurförsäkring 070-699 53 41

Faktaruta:

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring. Agria finns även i Norge, Danmark och Storbritannien. I Sverige är vår verksamhet uppbyggd kring två affärsområden: Affärsområde Häst och Lantbruk och Affärsområde Smådjur.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status