Videum AB - ?Två år med Videum Codeup

?Två år med Videum Codeup

Newsdesk 30/1 07:24

Programmeringsnätverket Videum Codeup kör nu igång för året med träffar varannan vecka. Under två år har man träffats för att jobba med såväl mjukvara som hårdvara. I nätverket finns i dag närmare ett hundra medlemmar, men antalet deltagare på träffarna varierar stort från gång till annan beroende på ämne och vad som passar i kalendern. Till nätverket välkomnas såväl studenter som hobbyentusiaster och professionella utvecklare.

Regionen är tät på IT-företag och IT-kompetens och också i Videum Science Park är IT den klart största branschen. Videum Codeup vill bidra till att hålla regionens IT-kompetens i framkant och eftersom dörren är öppen för alla intresserade, inte bara de som är hyresgäster i Videum Science Park, ges möjlighet till många nya kontakter och samarbeten.

Det är enkelheten i nätverket som tilltalar tycker Kevin Sjöberg. Att vara med i ett nätverk utan krav, där man dyker upp på de tillfällen man har lust och tid. Att man bidrar med den kunskap man har och att själv kan välja hur aktiv man vill vara i kontakterna med övriga medlemmar utanför träffarna.

- På den första träffen för året tar vi oss an en helt ny editor där flera personer kan vara inne och koda samtidigt, säger Andreas Lundahl och förklarar att detta är ett exempel när nätverket fungerar som bäst eftersom alla enkelt och snabbt får nytta av varandras reflektioner och insikter direkt. Vi behöver helt enkelt inte sitta var och en och klura, utan vi hinner så mycket längre och får så mycket nya perspektiv genom att träffas och göra det tillsammans, förklarar han.

Nätverket startade våren 2015 på initiativ av Andreas Lundahl och Kevin Sjöberg i samarbete med Videum Science Park. Numera finns även Albert Arvidsson med som arrangör.

Årets första Videum Codeup
DATUM 31 januari 2017
TID 18.00-21.00
PLATS Lokal Bolinder, Framtidsvägen 12A, Videum Science Park, Växjö

www.meetup.com/videumcodeup

Kontakt 
Kevin Sjöberg Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status