S.A.B.P. Elteknik AB - Två nya projekt på Gotland. Försvarsmakten och Destination Gotland

Två nya projekt på Gotland. Försvarsmakten och Destination Gotland

Newsdesk 14/12 08:35

SAB Elteknik levererar kabelskarvar till två nya projekt på Gotland. Projekten drivs av Gotlands Energi AB, vars underleverantör Elektroskandia valt att beställa kabelskarvarna från SAB Elteknik.

? Att SAB Elteknik är involverat i dessa två projekt är ytterligare ett bevis på att kabelskarvarna i vårt sortiment är mycket konkurrenskraftiga. Vi är Sicame Groups exklusiva distributör i Sverige och det är Sicames internationellt erkända kabelskarvar som nu levereras till projekten, säger Joakim Ahlin, försäljningsansvarig på SAB Elteknik.

1. Försvarsmaktens anläggning på Tofta skjutfält

Försvarsmakten ökar sin närvaro på Gotland och bygger en anläggning på Tofta skjutfält med permanent militär närvaro. SAB Elteknik har fått förtroendet att leverera kabelskarvar till projektet. Försvarets nya anläggning beräknas kosta cirka 780 miljoner kronor och vara färdigställd senast år 2020.

2. Destination Gotlands anslutning av landström till färjorna i Visby hamn

En landanslutning byggs till färjorna, som fram till nu haft egna strömförsörjningsaggregat vilka ställts av i hamnen. De höga kapacitetskraven medför att landanslutningen sker med 4 st parallella 12 kV kablar, 3x300 mm2. SAB Eltekniks kabelskarvar från Sicame Group blev ett naturligt produktval i projektet.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status