Canon - U?ng veteran ny i ledningsgruppen ? vill göra Canon till ett kundbolag ända in i själen

U?ng veteran ny i ledningsgruppen ? vill göra Canon till ett kundbolag ända in i själen

Newsdesk 27/11 12:00

Linn Lambert Kryss tar plats i Canon Svenskas ledningsgrupp. Med fokus på hur kundernas vardag kan förenklas och effektiviseras med digitala hjälpmedel har Linn en viktig uppgift i att utveckla Canons erbjudande av företagstjänster. Ett affärsområde som blir allt viktigare.

Linn Lambert Kryss, 31 år, började sin karriär på Canon direkt efter sin universitetsexamen i internationell ekonomi. Då i rollen som ansvarig för event- och sponsring, därefter har hon arbetat sig vidare inom bolaget och via roller som kommunikationschef och marknadschef tog hon sig i somras an rollen som marknadsdirektör för Business-to-business-verksamheten. Det innebär naturligtvis också en plats i Canon Svenskas ledningsgrupp.

? Vi lever i en komplex och stressig värld och jag brinner för att förenkla saker i våra vardagliga rutiner. På Canon strävar vi efter att alltid tillföra kundvärde i det vi gör och därför är vårt arbete inom B2B just nu så oerhört intressant. Vi tar bland annat beteendevetenskapen till hjälp för att förstå våra kunders behov och våra lösningar för dokumenthantering kan verkligen hjälpa till att förenkla kundernas vardag, säger Linn.

Ett exempel på detta är hur Canon hjälper HR-avdelningar digitalisera sina personalakter. Istället för att ha hyllmeter med pärmar har Canon system för att enkelt göra akterna sökbara och smidigt lagrade. Det betyder att kunderna kan använda sin tid till viktigare saker. Linn poängterar att det många gånger handlar om förändra människors beteenden. Den som alltid sparat i pärmar är van att göra så. Utan att ha tänkt på hur det skulle kunna göras enklare. Linn tror att hon genom sin karriär inom företaget kan visa på de många utvecklingsvägar som finns inom ett företag som Canon.

? Viljan till förändring och stort kundfokus är nog de drivkrafter som tagit mig hit säger hon.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status