J BIL AB - Unikt hat trick för J BIL!

Unikt hat trick för J BIL!

Newsdesk 13/2 07:16

J BIL, en av Sveriges mest expansiva bilåterförsäljare, började året med att äkta hat trick. Man var störst i Sverige på tre av sina fyra varumärken: Mazda, Mitsubishi och Peugeot. På så vis följer man upp succéåret 2016 på bästa möjliga vis.

- Det är klart att vi är stolta, säger VD John Marnell. Framgång kommer inte gratis och personalen har gjort ett helt fantastiskt jobb!

J BIL sålde under 2016 hela 3.148 nya person- och transportbilar, jämfört med 2.800 bilar året innan. Den totala omsättningen steg till dryga 814 MSEK, att jämföra med tidigare rekordår 2015, då man omsatte 758 MSEK.

2017 har alltså börjat om möjligt ännu bättre och J BIL ligger just nu på förstaplatsen hos tre olika generalagenter, nämligen Mazda, Mitsubishi och Peugeot.

- Det här är glädjande på så många sätt, fortsätter Marnell. Mest av allt är jag stolt över att man inte behöver ha hårda armbågar och tuff jargong för att kunna lyckas i bilbranschen. Med våra mjuka kärnvärden och vår tro på att inkludera, uppmärksamma och belöna all vår personal visar vi att engagerade medarbetare ger nöjda kunder och det är det som är skillnaden som gör skillnad.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status