ProtectMe International AB - Unikt samarbete mellan Bisnode och ProtectMe skapar nästa generations ID skydd

Unikt samarbete mellan Bisnode och ProtectMe skapar nästa generations ID skydd

Newsdesk 20/4 12:13

Unikt samarbete mellan Bisnode och ProtectMe skapar nästa generations ID-skydd

? ska bli marknadsledande på proaktivt ID-skydd

ProtectMe är ett svenskt innovativt säkerhetsföretag som har individen i fokus och ständigt söker efter nya sätt att bekämpa ID bedrägerier och läckta person uppgifter.

Bolaget blir först ut i Sverige med att erbjuda samtliga kunder proaktiva och reaktiva ID-skyddslösningar i ett paket.

Bolagets första tjänst har redan satt en ny standard som ?nästa generations ID-skydd?. ProtectMes lösning gör det enklare än någonsin att skydda sin identitet.

? Vår affärsidé är vara specialister på att integrera externt utvecklad teknologi och information från världsledande säkerhets- och informationspartners för att uppnå det bästa ID-skydds-erbjudandet på marknaden, säger Farid Lalami, vd för ProtectMe.

ID-kapning och online bedrägerier är idag den snabbaste växande brottsligheten. Men tyvärr har inte de olika skyddslösningarna riktigt hängt med i utvecklingen. Det sker drygt en ID-kapning var tionde minut. Trots det är många svenskar helt utan ID-skydd idag.

? Idag är de flesta ID-skydds-erbjudanden på marknaden reaktiva. Det finns ingen annan fungerande tjänst där man proaktivt kan skydda sig mot ID-bedrägerier eller ta kontroll över sin personliga information, säger Farid Lalami.

Endast en av tio har kontroll

Enligt en undersökning från Prepoint AB tycker nio av tio svenskar att det är viktigt att kontrollera åtkomst till deras personuppgifter och vilken typ av information som samlats in om dem. Men endast en av tio känner att de har kontroll över den informationen.

? Vi vet att det finns en stor oro och osäkerhet kring den egna ID-säkerheten på nätet. Det är också svårt som konsument att veta vart man ska vända sig för att få hjälp då det finns så många olika lösningar och aktörer. Vi löser denna oro och osäkerhet och tar hand om allting i ett paket.

Inget skydd är 100 % säkert

När väl en ID-kapning skett kan det ta lång tid att åtgärda de skador som skett. Även personer som har skydd via sin försäkring kan bli tvungna att vänta i flera månader innan de får betalt för och åtgärdat de skador de drabbats av. ProtectMe jobbar istället förebyggande med att förhindra ID-kapningar och bedrägerier innan de sker.

? Vi har noll procent ID-kapningar hos våra tusentals kunder. Vi hjälper individer, familjer och företag att skydda sin identitet och ger dem själva kontroll över sin egna personliga information så att de kan skydda sig på bästa sätt och fatta rätt beslut baserat på deras situation.

Samlar världens ledande aktörer

Protect Me har satt ihop en helhetslösning med flera olika lösningar från världens ledande säkerhetsaktörer som till exempel Bisnode.

  • -Identitetsbrotten är ett växande problem i samhället och ett ännu större problem för dem som blir drabbade. Därför känns det viktigt att kunna vara en del av den här viktiga tjänsten, säger Mikael Jakobsson, Product Manager på Bisnode.

Under 2016 har antalet nya svenska abonnenter av tjänsten ökat med 30 procent varje månad.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status