LRF i Västra Sverige - Unikt samarbete mellan Företagarna, Svenskt näringsliv och LRF: Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Alingsås 18 mars kl 14.00

Unikt samarbete mellan Företagarna, Svenskt näringsliv och LRF: Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Alingsås 18 mars kl 14.00

Newsdesk 15/3 06:20

Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Alingsås fredag 18 mars kl 14.00


Enklare eller svårare att skapa jobb?

Fredagen den 18 mars träffar vi politiker från Riksdagen, Västra Götalandsregionen och kommunerna för ett samtal om jobb och jobbskapande. Vi är några av Västsveriges företagare som tillsammans i våra företagarorganisationer Företagarna, LRF och Svenskt näringsliv för första gången tar ett gemensamt initiativ till dessa samtal.

Med rätt förutsättningar kan företagsamheten blomstra i Västra Götaland och med företagsamhet fler jobb som vi så väl behöver. Men istället för att förbättra för företagsamma människor leder politiken till ett försämrat företagsklimat.

I dessa samtal vill vi berätta om vad i vår vardag som gör jobbskapande enklare, svara på frågor och förhoppningsvis så ett gemensamt frö för nya jobb och möjligheter.

Företagare och politiker inleder med en gemensam lunch och därefter tar en företagare med sig en politiker ut på en 45-minuterspromenad för att diskutera vilka politiska insatser som framför allt skulle kunna få dessa företagare att öka tillväxten i Västra Götaland.

Därefter är media välkommen att träffa oss när vi sammanfattar innehållet våra promenader kl 14.00 på Grand hotell i Alingsås.

För mer information kontakta:

Kristian Johansson, stf regionchef Svenskt näringsliv VG, 031-62 94 53

Malena Eklund, kommunikatör Företagarna VG, 072-398 90 24

Robert Larsson, regionchef LRF VG, 0522-642541

Mer om initiativet finns här: www.företagsamhet.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status