LRF i Västra Sverige - ??Unikt samarbete mellan Företagarna, Svenskt näringsliv och LRF: Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Falköping 11 mars kl 14.00

??Unikt samarbete mellan Företagarna, Svenskt näringsliv och LRF: Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Falköping 11 mars kl 14.00

Newsdesk 8/3 06:43

Pressinbjudan till Företagare vandrar med politiker i Falköping fredag 11 mars kl 14.00

Enklare eller svårare att skapa jobb?

Fredagen den 11 mars träffar vi politiker från Riksdagen, Västra Götalandsregionen och kommunerna för ett samtal om jobb och jobbskapande. Vi är några av Skaraborgs företagare som tillsammans i våra företagarorganisationer Företagarna, LRF och Svenskt näringsliv för första gången tar ett gemensamt initiativ till dessa samtal.

Med rätt förutsättningar kan företagsamheten blomstra i Skaraborg och med företagsamhet fler jobb som vi så väl behöver. Men istället för att förbättra för företagsamma människor leder politiken till ett försämrat företagsklimat.

I dessa samtal vill vi berätta om vad i vår vardag som gör jobbskapande enklare, svara på frågor och förhoppningsvis så ett gemensamt frö för nya jobb och möjligheter.

Företagare och politiker inleder med en gemensam lunch och därefter tar en företagare med sig en politiker ut på en 45-minuterspromenad för att diskutera vilka politiska insatser som framför allt skulle kunna få dessa företagare att öka tillväxten i Skaraborg.

Därefter är media välkommen att träffa oss när vi sammanfattar innehållet våra promenader kl 14.00 på Rantens hotell i Falköping.

För mer information kontakta:

Elisabeth Sandberg, regionchef Svenskt näringsliv, 031-629405

Mikael Erlandson, regionchef Företagarna, 031-745 40 04

Robert Larsson, regionchef LRF, 0522-642541

Mer om initiativet finns här: www.företagsamhet.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status