United Spaces - United Spaces fortsätter att växa ? öppnar workspace i Göteborg

United Spaces fortsätter att växa ? öppnar workspace i Göteborg

Newsdesk 11/4 06:00

Nordens ledande coworking community, United Spaces, etablerar sig i Göteborg. I september öppnas portarna till ett 2.400 kvm stort workspace. I och med det finns United Spaces i Stockholm, Malmö ? och Göteborg. Och snart på ytterligare 20 nya platser i Norden.

? Marknaden för arbetsplatser och kontor håller på att ritas om. Behoven i dag handlar om öppenhet, inspiration och samverkan. Konkret betyder det korta och flexibla kontrakt och en kunskapsdriven gemenskap. Det har vi på United Spaces utvecklad i 17 år. Och nu är vi peppade på att komma igång i Göteborg, säger Göran Garberg, vd och delägare.

Den 4 september öppnar United Spaces sitt nya workspace på Östra Hamngatan i Göteborg. På 2.400 kvm kommer cirka hundra företag och 400 personer att ha sin verksamhet. Etableringen i Göteborg kommer inte långt efter invigningen av kontoret i Malmö. Därmed är ytterligare en pusselbit lagd i den nordiska expansionen.

? Göteborg är en spännande utvecklingsnod och kommer att bli en viktig plats när våra medlemmar bygger sina affärsnätverk på riktigt. Vi känner enormt mycket för staden och människorna, säger Göran Garberg.

I och med etableringen i Göteborg knyts de tre storstadsregionerna samman och bildar ett i sammanhanget unikt community. Som medlem i United Spaces har man utöver Stockholm, Malmö och Göteborg även access till 200 andra workspaces runt om i världen, varav cirka 150 ligger i Europa.

Konceptuellt kommer kontoret i Göteborg att likna plasterna i Stockholm och Malmö med både lounge, öppen kontorsyta, privata rum och mötesplatser.

? Våra befintliga medlemmar kommer att känna igen sig, men eftersom varje plats är unik så får Östra Hamngatan ett helt eget uttryck när det gäller inredningen, säger Göran Garberg.

Byggnaden på Östra Hamngatan ägs av fastighetsbolaget Castellum.

? Vi är glada över att kunna välkomna United Spaces som hyresgäst till Castellum och våra nyrenoverade lokaler på Östra Hamngatan 16. Med deras verksamhet får vi en bra mix av hyresgäster i huset. Vi märker av att det är brist på kontorslokaler i attraktiva kollektivtrafikslägen och i och med denna uthyrning har vi endast en ledig kontorsyta om 1200 kvm kvar i huset, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Castellum

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status