Universitetsmedia Gruppen - Universitetsmedia-gruppen sametablerar med Dagens Industri - 60 nya jobb till Norrköping

Universitetsmedia-gruppen sametablerar med Dagens Industri - 60 nya jobb till Norrköping

Newsdesk 8/12 09:00

Universitetsmedia-gruppen som är en av de största aktörerna i Sverige inom studentkommunikation etablerar sig nu i Norrköping tillsammans med Dagens Industri. Universitetsmedia-gruppens moderbolag, RTM Business Partner, är det säljkonsultbolag som kommer att driva expansionen av Dagens Industris nya säljkontor. Tillsammans väntas de båda bolagen skapa omkring 60 nya heltidstjänster i Norrköping.

- Portarna slås upp den första februari i helt nyrenoverade lokaler som ligger vägg i vägg med Dagens Industris nya säljkontor i Norrköping, säger Rickard Åsbäcken VD på Universitetsmedia-gruppen. ? Då vårt moderbolag, RTM Business Partner, har fått uppdraget att driva expansionen av Dagens Industris försäljningskontor i Norrköping är det naturligt att vi etablerar på samma adress då det är samma team som driftar båda bolagen, säger Rickard Åsbäcken.

Universitetsmedia-gruppen är ett säljdrivet mediehus inom studentkommunikation som skapar värde för studenter, företag, studentkårer och högskolecaféer. Företaget finns redan representerat i Eskilstuna och Stockholm. I samband med etableringen i Norrköping väntas Universitetsmedia-gruppen och Dagens Industri skapa 60 nya arbetstillfällen, redan under början av 2018.

? Vi befinner oss i en intensiv tillväxt- och rekryteringsfas och behöver framförallt stärka upp vår säljorganisation. Anledningarna till att vi har fastnat för just Norrköping är läget och de goda rekryteringsmöjligheterna säger Rickard Åsbäcken.


För mer information:
Rickard Åsbäcken, VD Universitetsmedia-gruppen. Mobil: +46 (0) 735 14 11 61. E-post: rickard.asbacken@umgruppen.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status