Strategisk Utveckling AB - Uppdaterat Chefsnätverk för Inköp

Uppdaterat Chefsnätverk för Inköp

Newsdesk 18/10 16:01

Chefsnätverket för Inköp och samverkan i värdekedjan är nu uppdaterat. Många Inköpschefer från Sveriges största företag har sedan 22 år träffats tre gånger per år för att lösa problem åt varandra. Metodiken kallas ofta Erfa, som i erfarenhetsutbyte: den har nyttjats sedan starten men uppdateras löpande inspirerat av nya pedagogiska rön. Den exklusiva skaran ägnar det mesta av en dag åt att definiera ett aktuellt viktigt problem hämtat direkt ur deltagarnas vardag. Deltagarnas långa erfarenhet och höga kompetens är det viktigaste verktyget. Vid slutet av dagen har problemställaren flera lösningsförslag från den luttrade gruppen.

Nätverket driver vi inom ramen för stiftelsen IMIT, en samverkansorganisation grundad av IFL, Chalmers tekniska högskola, Handelshögskolan i Stockholm, Kungliga tekniska högskolan och Lunds tekniska högskola. IMITs målsättning är att bedriva och stödja forskning och utveckling inom teknisk, industriell och administrativ förnyelse. IMIT fungerar som en plattform för dialog och utveckling mellan näringslivet, företrädesvis de stora industriföretagen, och akademin.

Träffarna äger rum tre gånger per år i Stockholm, Göteborg eller Malmö och syftar till att skapa förnyelse och utveckling i synen på hur strategiskt viktig inköpsfunktionen är för företagets fortlevnad.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status