Spabox.se - Upptäck nya produkter för knopp och kropp med Spabox

Upptäck nya produkter för knopp och kropp med Spabox

Newsdesk 17/11 09:09

Idag lanseras en ny prenumeration för dig som gillar att ta hand om dig själv och din kropp. Spabox är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka nya produkter som ger dig spa-känsla hemma.

Prenumeranter får varannan månad flera nya produkter med spa-tema. Vissa produkter kan användas direkt, som en lyxig lotion eller en uppfriskande ansiktsmask. Andra använder du när du tvättar håret, tar ett bad eller bara vill koppla av. Boxen innehåller en stor variation av produkter för alla kön och hudfärger. Boxen kostar 199 kr och det totala värdet uppgår till 350 - 500 kr, frakt ingår i hela Sverige.

Förutom att prenumerera går det även att skicka Spabox till en vän, vilket passar bra med tanke på när den första boxen skickas: Spabox skickar ut sin första box lagom till julafton, i mitten av december. Grundarna Sara Hulander och Tobias Hallberg har ett stort intresse för hud- och hårvård, och erfarenhet från att driva prenumerationsbox finns i bagaget.

- Spabox riktar sig till de som vill ha lyx i vardagen. Vi sticker ut på marknaden med vår nischade box - inriktning spa. Dessutom passar den alla, säger Sara.

Det höga värdet på produkterna tillsammans med det låga priset på boxen är inte bara en fördel för konsumenten; det finns även ett stort intresse hos leverantörer.

- Det kan vara svårt att som leverantör få kunder att prova nya produkter, säger Tobias. Med Spabox finns en direktkanal till konsumenten, som nu kan prova nya produkter hemma i lugn och ro.

Produkterna som kommer i boxen tillkännages först efter att boxen skickats. Innehållet är hemligt för att det ska bli så spännande som möjligt att få hem sin box. Att få hem Spabox ska vara som att få en present. Spabox hoppas att deras prenumerationsbox ska få chans att slå de stora jättarna som ?Årets julklapp?.

- En prenumerationsbox är en rolig julklapp, både att få och ge bort, säger Sara. Med Spabox får mottagaren en extra anledning att ta det lugnt efter julstressen.

Sara och Tobias har hittat en unik nisch på den växande marknaden för prenumerationsboxar. För kunden blir det ett roligt överraskningsmoment när boxen kommer.

Vill du veta mer, kontakta Tobias på Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status