Mentor Communications AB - Utökat samarbete mellan Tidningen RENT med Facility Nordic och Städbranschen Sverige kring mässverksamhet

Utökat samarbete mellan Tidningen RENT med Facility Nordic och Städbranschen Sverige kring mässverksamhet

Newsdesk 23/6 07:00

Utökat samarbete mellan Tidningen RENT med Facility Nordic och Städbranschen Sverige kring mässverksamhet

Mentor Communications, som äger Tidningen RENT med Facility Nordic och Städbranschen Sverige utökar nu sitt samarbete, genom att samverka kring mässor i Sverige.

Samarbetet mellan parterna inleddes redan i januari 2016, då Städbranschen Sverige beslutade att förändra upplägget med den tidigare branschtidningen. Därmed blev Tidningen RENT med Facility Nordic, Sveriges enda facktidning för städbranschen och den tidning som Städbranschen Sveriges medlemmar får i brevlådan.

Under 2017 arrangeras de två mässorna CLEAN & Facility den 5-6 april på Malmömässan i Malmö och den 26-27 september på ELMIA i Jönköping. Båda mässorna arrangeras av tidningen RENT med Facility Nordic i samarbete med Städbranschen Sverige.

Birgitta Tängnander, projektledare för mässorna och Mårten Widborg, Ordförande, förklarar att både Mentor Communications AB och Städbranschen Sverige är väldigt nöjda med överenskommelsen och ser upplägget som en stor framgång för hela branschen!

?Vi har lyssnat på branschens önskemål och blir nu en aktör som arrangerar mässor i Sverige. Vi hoppas att branschen tar emot beskedet på samma positiva sätt som vi gör.?

För mer information kontakta:

Birgitta Tängnander

Projektledare Mentor Communications/Tidningen RENT

0708-440 870,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status