Scandinavian Dropshipping AB - V?ar tvungen att sälja sin lägenhet ? nu är bolaget värderat till 38 miljoner

V?ar tvungen att sälja sin lägenhet ? nu är bolaget värderat till 38 miljoner

Newsdesk 5/6 10:10

Att starta och driva företag är sällan en dans på rosor. Det vet Jonas Salminen, VD för Droshi, som var tvungen att sälja allt för att kunna bygga upp sitt drömbolag.

Lyckad kampanj

- Man måste satsa för att kunna vinna säger bolagets grundare, Jonas Salminen.

Med dryga veckan kvar på sin kampanj kan Jonas och teamet på Droshi glädja sig över att ha säkrat minst 1,8 miljoner via crowdfunding-plattformen FundedByMe.

- Det känns riktigt kul och är som ett kvitto på att folk tror på oss och vår tjänst. De flesta företagen som crowdfundar erbjuder produkter och tjänster som riktar sig till konsumenter, vi visar även att det fungerar för B2B, säger Jonas Salminen.

Droshi erbjuder en tjänst för e-handlare som vill sälja produkter utan att behöva lagerföra dem själva. Bolaget har på kort tid upprättat avtal med över 80 leverantörer och erbjuder över 135 000 produkter inne i sin portal på droshi.com.

Organisk tillväxt

Efter en såddrunda på ca en halv miljon kronor i början av 2015 och grundarens egna sparpengar har bolaget varit självfinansierat.

? Vi är ?in for the long run? som man säger. Vår ambition har sedan starten i januari 2015 varit att växa organiskt. Vår försäljning växer för varje månad och det samma med produktutbudet. Nu behöver vi förstärka organisationen samtidigt som vi vill sprida ägarbilden i bolaget, säger Jonas Salminen.

Crowdfunding passar bolagets filosofi och vision

? Vi tittade på några olika alternativ för finansiering och fastnade till slut för FundedByMe. Under våra möten med e-handlare och leverantören har vi flera gånger fått konkreta förfrågningar om investering. Tack vare upplägget med FundedByMe får både befintliga och nya kunder en möjlighet att bli delägare i bolaget. Det är verkligen en win-win för alla parter.

Pengarna ska investeras i personal

? Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver anställa fler. Vi tar inte in ett stort belopp utan bara det som behövs för att vi ska fortsatt kunna hålla samma servicenivå som tidigare, säger Jonas Salminen

Droshis intäktsmodell är baserad på prenumerationer från anslutna e-handlare samt en låg transaktionsavgift på varje order som går genom plattformen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status